Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών ζητάει η Γεωργία Ντάτσικα

Την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών ζη...

Η πολιτευτής του ΛΑΟΣ έκανε παρέμβαση με αφορμή την απόφαση για τη δημιουργία Κέντρων Φιλοξενίας

Με αφορμή την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για δημιουργία τριών κέντρων κράτησης μεταναστών ανά Περιφέρεια, η Επικεφαλής παράταξης «Ελπίδα για την Δ. Ελλάδα» και Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Αχαϊας, Γεωργία Ντάτσικα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Τους πειραματισμούς και τα επικίνδυνα παιχνίδια μιας αποτυχημένης πολιτικής συνεχίζει στο μεταναστευτικό, εις βάρος της Δυτικής Ελλάδας, η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ., με την απόφαση – κόλαφο για δημιουργία τριών Κέντρων Κράτησης Μεταναστών ανά Περιφέρεια, χωρίς περιθώρια διαλόγου με τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες.

Με την απόφασή του αυτή, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, καταδεικνύει για πολλοστή φορά είτε ότι δεν γνωρίζει την διαφορά «πύλης εισόδου – πύλης εξόδου» λαθρομεταναστών είτε ότι επιθυμεί να διατηρήσει την «καυτή πατάτα» του μεταναστευτικού σε περιοχές οι οποίες διαχρονικά αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα, να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου το Σώμα να πάρει θέση για ένα μείζον θέμα, για το οποίο η Κυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε με την μορφή «τετελεσμένου γεγονότος».

Παράλληλα, καλούμε τους Βουλευτές και τους φορείς της Περιφέρειας να πραγματοποιήσουν άμεσες παρεμβάσεις, προκειμένου να αποτραπεί η υλοποίηση του σχεδιασμού, η οποία, εκτός από την διαιώνιση του προβλήματος, θα προκαλέσει νέες εκρήξεις αντιδράσεων από τις τοπικές κοινωνίες.

Η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών αποτελεί για μας και για το κόμμα του ΛΑΟΣ, την μόνη λύση για την οριστική επίλυση ενός προβλήματος που έχει μετατραπεί σε μάστιγα για την ελληνική κοινωνία.»


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις