Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Τα λουκέτα δεν αποτρέπονται με …ευχολόγια!»

Ν. Παπαδημάτος: «Τα λουκέτα δεν αποτρέπο...

«Τα λουκέτα στην Πάτρα και το νομό Αχαΐας έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Το δυστύχημα δε, είναι ότι πέρα από τις μεμονωμένες περιπτώσεις, κλείνουν πλέον και μεγάλες επιχειρήσεις ή εργοστάσια, όπως πρόσφατα η coca cola και το εργοστάσιο δερμάτων, με συνέπεια να απολύονται ομαδικά εργαζόμενοι.»

Αυτά υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος και προσθέτει:

«Στο κύμα της οικονομικής συρρίκνωσης του νομού και του καλπασμού της ανεργίας, οι αντιδράσεις των φορέων περιορίζονται σε καταγγελίες, αφορισμούς και διαπιστώσεις που εξηγούν τα λουκέτα, καθώς και σε γενικόλογα και αόριστα ευχολόγια.

Προφανώς πρόκειται για αντιδράσεις που δεν έχουν πρακτικό αποτέλεσμα, αφού μόνο με διαγνώσεις και καταγγελίες δεν αναχαιτίζεται η ανεργία.

Το μεταστατικό φαινόμενο των λουκέτων και των απολύσεων απαιτεί πολιτική ανάπτυξης, που θα συμβάλει στην ανάκαμψη της οικονομίας.»

«Φθάσαμε εδώ που φθάσαμε γιατί η κυβέρνηση Παπανδρέου ακολούθησε τον ολέθριο δρόμο του Δ.Ν.Τ. Δεν εισακούσθηκαν οι εναγώνιες εκκλήσεις του Αντώνη Σαμαρά, που μιλούσε για άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής.» τονίζει ο κ. Παπαδημάτος και ολοκληρώνει την τοποθέτησή του ως εξής:

«Η Ν.Δ και ο Πρόεδρος της έχουν αναλύσει επαρκώς αυτό το “άλλο” μίγμα, που θα δώσει ανάσα και διέξοδο στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Ας κατανοήσουμε ότι η κλυδωνιζόμενη επιχειρηματικότητα και η ανασφάλεια του κόσμου που κινδυνεύει να χάσει ή έχει χάσει την δουλειά του, βρίσκονται στην ίδια πλευρά του λόφου. Ας κατανοήσουμε επίσης ότι εδώ που βρισκόμαστε, χωρίς κατ’ ελάχιστο να ευθύνεται ο Σαμαράς, δικαιούται και οφείλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία, για να εφαρμοσθεί η ρεαλιστική “συνταγή” του για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις