Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Ο Σαμαράς άνοιξε παράθυρο ελπίδας!»

Ν. Παπαδημάτος: «Ο Σαμαράς άνοιξε παράθυ...

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος, κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του Προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής, δήλωσε τα εξής: «Ο ρεαλισμός και οι ευαισθησίες του Αντώνη Σαμαρά για τους χειρότερα δοκιμαζόμενους Έλληνες αποτελούν την ελπιδοφόρα βάση της νέας δύσκολης εποχής της χώρας.

Καθώς πάμε σε εκλογές θα μπορούσε κάλλιστα να αρχίσει, κατά το κοινώς λεγόμενο, το παραμύθιασμα της κοινωνίας. Δεν το έπραξε, όμως, διότι ούτε στον χαρακτήρα του είναι, αλλά ούτε θέλει να καλλιεργήσει άπιαστες ελπίδες και όνειρα, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.

Υπάρχει, όμως, το περιθώριο ώστε η κατώτερη σύνταξη να ανέβει στα 700 Ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα της αξιοποίησης του ΕΣΠΑ και των “παγωμένων” κοινοτικών κονδυλίων. Υπάρχει η βούληση του για ένα σταθερό, ευνοϊκό φορολογικό περιβάλλον. Υπάρχει επενδυτικό σχέδιο και σχέδιο ανάπτυξης και βαθμιαίας ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.

Έχει μιλήσει έγκαιρα ο Αντώνης Σαμαράς για τον “άλλο δρόμο” που πεισματικά αρνιόταν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Και είναι δικαιολογημένη σήμερα η επιδίωξη του να κυβερνήσει αυτοδύναμα και να συνεννοηθεί στα μείζονα και τους στρατηγικούς στόχους με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις της Χώρας»

Συνεχίζοντας ο Νίκος Παπαδημάτος υποστήριξε πως  «πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όσο πιο ισχυρός βγει από την κάλπη ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η διαπραγματευτική θέση της χώρας. Θα σταλεί το μήνυμα παντού ότι το τούνελ του Δ.Ν.Τ ήταν μια λάθος επιλογή και θα δικαιωθεί η “συνταγή” Σαμαρά που δεν εφαρμόσθηκε και που είναι αδήριτη ανάγκη να υλοποιηθεί τώρα».

Και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ολοκλήρωσε ως εξής την δήλωσή του:

«Το αλάθητο κριτήριο των εκλογέων θα δώσει την απαιτούμενη δύναμη στον Αντώνη Σαμαρά, ακυρώνοντας στην κάλπη κάθε προσπάθεια διάχυσης της βούλησης του Ελληνικού λαού σε άγονες πολιτικές προτάσεις και σε σχήματα, που επενδύουν μόνο στον θυμό και την αγανάκτηση του κόσμου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις