Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών: Στο πλευρό των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που δικάζονται

Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών: Στο πλευρό τ...

Συγκέντρωση συμπαράστασης αύριο το πρωί έξω από τα Δικαστήρια

Τη στήριξή της στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που αύριο δικάζονται από το Δικαστήριο της Πάτρας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών. Η Επιτροπή διοργανώνει αύριο στις 9 το πρωί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα Δικαστήρια.

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών αναφέρει τα εξής:

«Συνάδελφοι –ες, νέοι και νέες

Την Παρασκευή 9 Μάρτη δικάζονται συνδικαλιστές των Ταξικών σωματείων της πόλης μας και του ΠΑΜΕ, επειδή υπερασπίστηκαν και διεκδίκησαν την επαναπρόσληψη εργαζόμενων από την επιχείρηση «ΤΖΑΜΠΟ» που παράνομα απολύθηκαν λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης.

Με τις δίκες η κυβέρνηση του «Μαύρου Μετώπου», οι καπιταλιστές επιδιώκουν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό του λαού, την υποταγή του στην αντιλαϊκή πολιτική που έχουν εξαπολύσει μαζί με την λυκοσυμμαχία της Έυρ. Ένωσης και οδηγεί τις λαϊκές οικογένειες στην απόλυτη φτώχεια και την εξαθλίωση, και μπουκώνει τα θησαυροφυλάκια τους στην Ελβετία με 600 δις κέρδη από το μόχθο των εργαζόμενων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών καλεί όλους τους εργαζόμενους –ες, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους και άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους την Παρασκευή 9 Μάρτη στις 9 το πρωί στα δικαστήρια σε μαζική Συγκέντρωση Συμπαράστασης στους διωκόμενους συνδικαλιστές και διεκδικεί:

Να σταματήσουν οι διώξεις – δίκες και η ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζόμενων.

Να απαλλαγούν, να αθωωθούν οι συνδικαλιστές

ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

Ο καπιταλισμός βρίσκεται σε κρίση, που είναι βαθιά και αγιάτρευτη, προκειμένου να υπερασπιστεί τα κέρδη και τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, κάθε μέρα θα γίνεται πιο βάρβαρος, πιο αντιδραστικός για τη ζωή της εργατικής οικογένειας μεγαλώνοντας όλο και πιο πολύ την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

Τώρα είναι η ώρα της λαϊκής αντεπίθεσης με λαϊκή συμμαχία για να μην περάσει τα βάρβαρα μέτρα που φέρνει η αντιλαϊκή θύελλα της κυβέρνησης του «Μαύρου Μετώπου» και η λυκοσυμμαχία της Έυρ. Ένωσης σε όλους τους τομείς στη ζωή της λαϊκής οικογένειας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις