Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόεδρος καθηγητών Αχαΐας: Όσο βαθαίνει η κρίση, τόσο θα οξύνεται η κατάσταση στα σχολεία

Πρόεδρος καθηγητών Αχαΐας: Όσο βαθαίνει ...

Ο Σπύρος Ψαρράς καλύπτει τον διευθυντή του 9ου Γυμνασίου

Τον έντονο προβληματισμό των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης στην Αχαΐα, προκαλούν τα απανωτά κρούσματα παρεκκλίνουσας συμπεριφοράς των μαθητών, με πρόσφατα παραδείγματα τη βουτιά του μαθητή από τον τρίτο όροφο του 9ου Γυμνασίου, αλλά και τη σεξουαλική πρόκληση μαθητών μπροστά στην καθηγήτριά τους. Μιλώντας στο thebest.gr o πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας Σπύρος Ψαρράς αποδίδει εν πολλοίς τα κρούσματα αυτά, ως αποτέλεσμα της γενικότερης κατάστασης στην κοινωνία.

«Όλα αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν ως κοινωνία και να ευαισθητοποιήσουν την Πολιτεία, η οποία διαρκώς κόβει πόρους, συγχωνεύει σχολεία και μειώνει το προσωπικό στη δημόσια εκπαίδευση. Εμείς δεν θέλουμε «μνημονιακά σχολεία», αλλά σχολεία στελεχωμένα με προσωπικό, με κοινωνικούς λειτουργούς, με ψυχολόγους, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους μαθητές και ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ψαρράς.

Όσο για το περιστατικό του μαθητή που έπεσε στο κενό, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες του περιστατικού. Μάλιστα, για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ.

Ωστόσο, ο κ. Ψαρράς δηλώνει ότι ο διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου «είναι ένας από τους καλύτερους με μακρά εκπαιδευτική και διοικητική εμπειρία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις