Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπαδημάτος: «Πνίγηκε η Δημοτική Αρχή σε μια κουταλιά νερού της ΔΕΥΑΠ»

Νίκος Παπαδημάτος: «Πνίγηκε η Δημοτική Α...

Δήλωση με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις διακοπές νερού

«Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή και κρίση στους κόλπους της επειδή το ανώτερο βουλευμένο σώμα της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, έλαβε δημοκρατικά κατά πλειοψηφία, απόφαση αναστολής της διακοπής του νερού κατά 15 μέρες, μέχρις ότου δηλαδή αναζητηθεί μια φόρμουλα, που να έχει νομική υπόσταση και να είναι σύννομη, για να διευκολύνονται στην εξόφληση των λογαριασμών τους πολυάριθμους συνδημότες που είναι “στριμωγμένοι” οικονομικά.

Αλλά και για να αντιμετωπισθεί η μηδέποτε υλοποιηθείσα  προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Γιάννη Δημαρά για τους αναξιοπαθούντες, ανέργους και απόρους καταναλωτές.»Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος και προσθέτει τα εξής:

«Από την πλευρά του ο παραιτηθείς Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Νίκος Κοντοές έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση της Δημοτικής Επιχείρησης διότι αν καταστεί ζημιογόνος, με βάση τον “Καλλικράτη” θα χάσει τον δημοτικό χαρακτήρα της. Πιστεύω, ωστόσο, ότι εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του κ. Κοντοέ η εύλογη απόφαση – διερεύνηση του Δημοτικού Συμβουλίου για αναζήτηση διευκολύνσεων στην αποπληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης. Και άλλωστε δεν χάθηκε ο κόσμος για μια 15νθήμερη αναστολή διακοπής του νερού, προκειμένου να αναζητηθούν οι ανωτέρω φόρμουλες

Είπαμε, όμως η Δημοτική Αρχή πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Αδυνατεί να υπηρετήσει τα αυτονόητα, να υπερασπισθεί και να εφαρμόσει προεκλογικές δεσμεύσεις της και να δώσει λύσεις, που θα συμβαδίζουν με το κοινωνικό της πρόσωπο.

Υποσχέθηκε ότι δεν θα υποπέσει σε λάθη του πρώτου χρόνου της θητείας της, αλλά όσο περνάει ο καιρός μας πείθει ότι τα χειρότερα, δυστυχώς, για τους συνδημότες μας είναι μπροστά….»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις