Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To προφίλ του Αιγιώτη "πρωταγωνιστή" της πολύωρης ομηρίας στην Κομοτηνή

To προφίλ του Αιγιώτη "πρωταγωνιστή...

Απολύθηκε και άρπαξε την καραμπίνα...

Παντρεμένος και χωρισμένος δύο φορές, με 2 παιδιά (ένα από κάθε γάμο) και για 11 χρόνια προϊστάμενος στο εργοστάσιο Helesi στην Κομοτηνή, είναι ο 52χρονος αιγιώτης που πρωταγωνίστησε στην πρωτοφανή υπόθεση ομηρίας στο εργοστάσιο συμφερόντων του 51χρονου πρώην εργοδότη του, Αιγιώτη επιχειρηματία Σάκη Ανδριανόπουλου. Μάλιστα, σύμφωνα με το filodimos.gr, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως Ανδριανόπουλος και δράστης υπήρξαν και κουμπάροι!

Ο δράστης από τον Ιούλιο του 2000, ζει μόνιμα στην Κομοτηνή σε σπίτι που του έχει παραχωρηθεί από την εταιρεία, όπως τονίζουν συνάδελφοί του μιλώντας στο filodimos.gr. Λίγο πριν απολυθεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κατείχε τη θέση του προϊσταμένου στις φορτώσεις του μεγάλου εργοστασίου, που παράγει κάδους απορριμμάτων και άλλες ανάλογες συσκευασίες και κιβώτια.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι συνάδελφοι, ο Σάκης Ανδριανόπουλος πρότεινε πέρσι το καλοκαίρι στον πρώην κουμπάρο του να τον αξιοποιήσει σε κάποιο άλλο πόστο, κάτι που όμως ο  δράστης δεν δέχτηκε κι έτσι επήλθε η απόλυσή του.

"Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα, γιατί  όντως επεδείκνυε περίεργη συμπεριφορά, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος κατά τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς" τονίζουν υπάλληλοι του εργοστασίου, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις