Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: O Δήμος εχθρεύεται επαγγελματίες με ανόητο τρόπο!

Ν. Παπαδημάτος: O Δήμος εχθρεύεται επαγγ...

‘’Προστιμομπηχτική’’ πολιτική σε βάρος των επαγγελματιών του κλάδου εστίασης και αναψυχής της Πάτρας

«Είναι φορές που ο Δήμος της Πάτρας δίνει την εντύπωση ότι δρα ως αρπακτικό» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος «δεν έφθανε το αδηφάγο κράτος, έχουμε τώρα και την Δημοτική Αρχή που βασίζει την οικονομική αυτοσυντήρηση του Δήμου στο ‘’ξεζούμισμα’’ των συνδημοτών και δει διαφόρων επαγγελματικών κλάδων.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την ‘’προστιμομπηχτική’’ πολιτική σε βάρος των επαγγελματιών του κλάδου εστίασης και αναψυχής της Πάτρας;

Ουδείς ισχυρίζεται ότι μπροστά στην όποια παρανομία πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κάνουν τα στραβά μάτια. Αλλά και ουδείς ανέχεται η όποια προσαύξηση να είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη από ένα πρόστιμο.

Με αυτές τις ‘’αλχημείες’’ που πάντα αποβαίνουν σε βάρος του επαγγελματία και συνδημότη, πρέπει άπαξ δια παντός να τελειώνουμε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει  με τον κλάδο εστίασης και αναψυχής.

Ο Δήμος είναι γεγονός ότι συνέστησε προ καιρού σχετική επιτροπή για να επεξεργασθεί και να εισηγηθεί συμβιβαστικές λύσεις σε πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε δεκάδες επαγγελματίες της πόλης. Κι ενώ η επιτροπή είχε έλθει σε συνδιαλλαγή και είχε φθάσει σε λογικούς συμβιβασμούς, ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς θεώρησε σκόπιμο να την καταργήσει και να συστήσει νέα!»

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του για το ζήτημα ο κ. Παπαδημάτος τονίζει πως «θα πρέπει να κατανοήσει ο Δήμαρχος ότι δεν προσφέρονται οι εποχές για ‘’άρμεγμα’’. Αλλά και είναι ανήκουστο να εχθρεύεται επαγγελματικούς κλάδους που αγκομαχάνε οικονομικά. Απορώ πραγματικά με την τακτική του. Ανοίγει μέτωπα αντί να κλείνει, δίνοντας την εντύπωση ότι αγνοεί τα προβλήματα ύπαρξης του κλάδου εστίασης και αναψυχής και ότι ζει σε …. Άλλο κόσμο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις