Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος: "Να δοθεί τώρα παράταση στη ρύθμιση για τις οφειλές"

Εμπορικός Σύλλογος: "Να δοθεί τώρα ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε

Εάν η κοροϊδία και ο εμπαιγμός, σε συνδυασμό με την   ταλαιπωρία χιλιάδων φορολογουμένων, μπορούν να συμπτυχθούν, θα τα ονομάζαμε Ελληνική Κυβέρνηση, χάριν συντομίας. Εφορίες που δηλώνουν σήμερα ότι, δεν γνωρίζουν ακριβώς πως θα διεκπεραιώσουν τις ρυθμίσεις των 24 δόσεων, η προθεσμία λήγει τις 29/2 δηλαδή αύριο  και οι ουρές των ταλαίπωρων φορολογούμενων φθάνουν πολλά μέτρα  έξω από τις Εφορίες.

Κύριοι της Κυβέρνησης , σταματήστε επιτέλους την κοροϊδία, σοβαρευτείτε και δώστε αμέσως παράταση της ρύθμισης την οποία αφού ψηφίσατε να γίνει νόμος (60 δόσεις) του κράτους, σας υποχρέωσαν οι Τροϊκανοί και η παρέα τους να απαξιωθείτε, να «γελοιοποιηθείτε» και κατ΄ουσίαν σας κατάργησαν από τα αξιώματα Σας αφού με τροποποίηση  τις μειώσατε σε 24 δόσεις!!

Κύριοι Κυβερνώντες , αποδείξτε ότι υπάρχετε, ότι λειτουργείτε και ότι δεν είστε απλώς πειθήνια όργανα που ρεζιλεύονται καθημερινά από τους γραφειοκράτες - ψευτοτεχνοκράτες Τροϊκανούς.

Κύριοι Κυβερνώντες ήρθε η ώρα να προτάξετε το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου, για είσπραξη οφειλών που έχει τεράστια ανάγκη η χώρα μας , διευκολύνοντας και κρατώντας όρθιους τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις μας,  σταματήστε επιτέλους τους σαλτιμπαγκισμούς .

Ενημερώνουμε ότι στην πόλη μας τα καρναβάλια τελείωσαν...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά