Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ν. Παπαδημάτος ερμηνεύει τις δηλώσεις Λοβέρδου

Ο Ν. Παπαδημάτος ερμηνεύει τις δηλώσεις Λοβέρδου

«Δεν  χρειαζόταν η διαπίστωση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για να πεισθούμε ότι η “Νέα Δημοκρατία” είναι το κόμμα που θα κόψει πρώτο το νήμα- και με απόσταση από το δεύτερο- των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Ούτε εξυφαίνεται κάποια συμπαιγνία, επειδή ο Υπουργός πιθανολόγησε μετεκλογική συνεργασία ανάμεσα σε Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ.», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος και προσθέτει τα κάτωθι:

«Ο κ. Λοβέρδος με τις δηλώσεις του, εξέφρασε έναν ευσεβή πόθο, αλλά και έδωσε μια διαβεβαίωση που μακάρι να ισχύσει μετεκλογικά.

Ο ευσεβής πόθος του είναι να μην καταποντισθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ και κατ’ αυτό τον τρόπο να “κόψει” την αυτοδυναμία της Ν.Δ. Όμως ο πόθος του κ. Λοβέρδου θέλω να πιστεύω ότι θα προσκρούσει στην βούληση του Ελληνικού λαού. Αντίθετα η διαβεβαίωση του είναι ευπρόσδεκτη. Αναφερόμενος σε πιθανή κυβερνητική συνεργασία με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά θέλησε να πει ότι θα δούμε ένα “άλλο” ΠΑ.ΣΟ.Κ μετεκλογικά, που δεν θα ανεβαίνει στα κεραμίδια, δεν θα κρέμεται στα κάγκελα και γενικά δεν θα σαμποτάρει το τιτάνιο έργο της ανόρθωσης και της ανάπτυξής της χώρας υπό την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά.

Οι  περιστάσεις είναι κρίσιμες και  η Ν.Δ θα κληθεί πάνω σε ερείπια να διαχειρισθεί την ανάταξη της Ελλάδας και τη διαμόρφωση συνθηκών για ουσιαστική αντιμετώπιση της κρίσης. Οι περιστάσεις επιβάλλουν υπευθυνότητα και η εκδήλωση κάθε τέτοιας ειλικρινούς πρόθεσης επαναλαμβάνω ότι είναι ευπρόσδεκτη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις