Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη νεαρός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης που γνώρισε μέσω facebook!

Πάτρα: Συνελήφθη νεαρός κατηγορούμενος γ...

Οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα

12.20 Συνελήφθη χθες  το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας, ηλικίας 20 ετών ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και κλοπή σε βάρος μιας 15χρονης. Συγκεκριμένα,σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από καταγγελία της 15χρονης σύμφωνα με την οποία προχθές 22-2-2012 το απόγευμα, αυτή επιβιβάστηκε σε όχημα του 20χρονου ο οποίος, παρά την θέληση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα - δώμα, φιλικού του προσώπου στην Πάτρα, όπου ασκώντας της σωματική βία την βίασε.

Στην συνέχεια ο 20χρονος εγκατέλειψε την παθούσα στην περιοχή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πατρών αφού πρώτα της είχε αφαιρέσει το κινητό της τηλέφωνο και ένα χρυσό σταυρό - μενταγιόν.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα την σύλληψη του.Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο όχημα του 20χρονου όσο και στο διαμέρισμα - δώμα του φιλικού του προσώπου, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρυσό μενταγιόν της παθούσας το οποίο και της απέδωσαν καθώς και την κάρτα sim του κινητού της, τεμαχισμένη στην μέση.

Τόσο η 15χρονη και όσο και ο 22χρονος εξετάστηκαν από Ιατροδικαστή.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου οδηγηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη χθες ένας 20χρονος στην Πάτρα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικογένεια της ανήλικης κατήγγειλε ότι ο νεαρός τη γνώρισε μέσω facebook.

Λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν και όπως καταγγέλεται η κοπέλα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον νεαρό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις