Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aιγιάλεια: Προσπάθεια ενεργοποίησης της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων

Aιγιάλεια: Προσπάθεια ενεργοποίησης της ...

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου στον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας στην προσπάθειά του για την ενεργοποίηση της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για τους Δήμους Αιγιάλειας & Καλαβρύτων έστειλε εκ νέου επιστολή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Μέχρι σήμερα ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας έχει γίνει δέκτης δεκάδων αιτημάτων από επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι επιθυμούν μείωση των ενοικίων των ακινήτων που χρησιμοποιούν ως επαγγελματική στέγη, καθώς αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης που πλήττει τη χώρα μας. Η ψήφιση του νόμου 4013/2011, ο οποίος προβλέπει τη συγκρότηση Επιτροπών Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων, έδωσε τη δυνατότητα να συγκροτηθούν δύο επιτροπές στο Νομό Αχαΐας, έπειτα από πρόταση του Συλλόγου μας, και πραγματικά δίνει ελπίδες στους ανθρώπους αυτούς.

Αφού πληροφορηθήκαμε τα μέλη που συγκροτούν την επιτροπή για τους Δήμους Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, στην οποία συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας, αποστείλαμε επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Καραγιάννη (την οποία και σας επισυνάπτουμε), προκειμένου να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών.

Δυστυχώς όμως και προς μεγάλη μας έκπληξη ο υπεύθυνος Γραμματέας της Επιτροπής κ. Κουνέλης μας ενημέρωσε ότι οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται στην Πάτρα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για τους Δήμους Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, οπότε και αναρωτιόμαστε κύριε Αντιπεριφερειάρχα για ποιο λόγο θα πρέπει οι συνεδριάσεις να γίνονται εκτός Αιγιάλειας;

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η πρόταση του Συλλόγου μας για τη λειτουργία δεύτερης επιτροπής για την περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων είχε μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Κατόπιν όμως και των τελευταίων εξελίξεων βλέπουμε ότι τελικά δεν ενδιαφέρει τους ιθύνοντες το αποτέλεσμα και η εξυπηρέτηση του κόσμου που αντιμετωπίζει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα, αλλά η διαδικασία. Αναμένουμε την παρέμβασή σας για τη διευθέτηση του θέματος και την απάντησή σας το συντομότερο δυνατόν»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις