Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Η ώρα του Σαμαρά για να διαμορφώσει ατζέντα «αλλιώτικων» πρωτοβουλιών

Ν. Παπαδημάτος: Η ώρα του Σαμαρά για να ...

"Το Eurogroup ενέκρινε την δανειακή σύμβαση, αλλά η Ελλάδα δεν σώθηκε"

«Το χείριστο αποφεύχθηκε. Το  Eurogroup ενέκρινε την δανειακή σύμβαση, αλλά η Ελλάδα δεν σώθηκε, γιατί ναι μεν θα δώσουν 130δις Ευρώ οι εταίροι και δανειστές μας, αλλά πολλά περισσότερα θα (επιχειρήσουν να ) πάρουν και κυρίως τον ήλιο, τον αέρα και τον ορυκτό μας πλούτο» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος, σχολιάζοντας την συμφωνία μετά τον χθεσινό μαραθώνιο στο Eurogroup.

Και προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Η επικύρωση της δανειακής σύμβασης σημαίνει ότι η χώρα θα πορεύεται σε ατραπό  και δίπλα θα χάσκει ο γκρεμός της χρεοκοπίας. Αποφεύχθηκε  το χείριστο κακό, αλλά ισχύει το χειρότερο κακό. Είναι, όμως στο χέρι μας να αλλάξουμε την μοίρα μας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς για να συνεχίσει να βρίσκεται η Ελλάδα μέσα στο παιγνίδι του Ευρώ, αγνόησε το κομματικό κόστος και με συναίσθηση εθνικής ευθύνης επέλεξε το δρόμο των θυσιών, για να μην επέλθει ο όλεθρος και η ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου.

Με την ίδια συναίσθηση ευθύνης ο Πρόεδρος της Ν.Δ θέτει τον μείζονα μεσομακροπρόθεσμο στόχο, για να έχουν επιτέλους αντίκρισμα οι αιματηρές θυσίες του Ελληνικού λαού. Προαπαιτούμενο, πια, αποτελεί η προσφυγή στις κάλπες. Εξέλιπε σχεδόν κάθε λόγος παραμονής της κυβέρνησης Παπαδήμου στην εξουσία.

Έρχεται η ώρα και πρέπει να μιλήσει ο λαός. Οι λαοί καθορίζουν τη μοίρα τους και στην Ευρώπη κυοφορείται ήδη κλίμα αναστροφής μιας κατάστασης που έχει δημιουργήσει συνθήκες εντονότατης κοινωνικής ανασφάλειας.»

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Παπαδημάτος σημειώνει τα εξής: «Άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση προς τις κάλπες και η Ν.Δ. εκλαμβάνει την επικείμενη εκλογική διαδικασία ως ευκαιρία για φυγή προς τα εμπρός. Ο κόσμος θέλει τον Σαμαρά υπηρέτη, εμπράκτως, των συμφερόντων του. Τον θέλει να διαμορφώνει την ατζέντα των πρωτοβουλιών για να ξεφύγει από την μέγγενη της τρόικας, ώστε να αποκτήσουν νόημα οι θυσίες του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με μεγαλύτερο πείσμα και με πίστη τον τιτάνιο αγώνα για να πατήσει η Ελλάδα πάλι γερά στα πόδια της. Με τον Αντώνη Σαμαρά μπροστάρη.»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις