Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κρίση μειώνει τις τιμές στην καρναβαλική αγορά- Σκόντο ακόμα και στις στολές

Πάτρα: Η κρίση μειώνει τις τιμές στην κα...

Μειωμένες κατά 15% οι τιμές στα ξενοδοχεία – Αισθητά κάτω οι στολές των γκρουπ

Προσαρμοσμένες στην κρίση και στην αυστηρή λιτότητα που μας επιβάλλουν οι δανειστές, είναι φέτος και οι τιμές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που δραστηριοποιείται πέριξ του καρναβαλιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι μειωμένες τιμές των ξενοδοχείων της περιοχής, όπως και αυτές των καρναβαλικών πληρωμάτων.

Οι ξενοδόχοι της Πάτρας έχουν μειώσει κατά 10% έως 15% τις τιμές των δωματίων τους, με στόχο να προσελκύσουν επισκέπτες, οι οποίοι θέλουν να έρθουν στην πόλη για να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα φέτος, οι επιχειρηματίες του κλάδου δέχονται να υπάρξει διήμερη παραμονή των επισκεπτών, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, όπου η τριήμερη παραμονή ήταν απαράβατος όρος για να κλείσει κάποιος δωμάτιο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μονοήμερες διανυχτερεύσεις στα ξενοδοχεία, από επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, καθώς όπως λέει στο thebest.gr ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Αχαΐας Νίκος Παπαλέξης, η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων της Πάτρας, εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 90%.

Δηλαδή, θα υπάρχουν κενά δωμάτια και το τριήμερο κορύφωσης του καρναβαλιού.

Οι ξενοδόχοι της περιοχής, περιμένουν αυτή την εβδομάδα τον κύριο όγκο των πελατών τους που θέλουν να κλείσουν δωμάτιο. Αυτή τη στιγμή η πληρότητα για το τριήμερο, διαμορφώνεται κατά περίπτωση, σε 40% έως 60%.

Χαρακτηριστικό πάντως της κρίσης αποτελεί το γεγονός ότι φέτος δεν άνοιξαν περιφερειακά της Πάτρας ξενοδοχεία, εξαιτίας του μικρού ενδιαφέροντος των επισκεπτών.

Την ίδια ώρα, αισθητά μειωμένες είναι οι τιμές των καρναβαλικών στολών των γκρουπ. Η συντριπτική πλειοψηφία των τιμών διαμορφώνεται στα 35 με 40 ευρώ.

Οι πιο ακριβές φτάνουν τα 50 ευρώ, όταν πριν την κρίση τόσο κόστιζαν οι φθηνότερες στολές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις