Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΣΡ: Πρόστιμα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πάτρας

ΕΣΡ: Πρόστιμα και σε τηλεοπτικούς σταθμο...

Ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Alter

Πρόστιμα που ξεπέρασαν τα 235.000 ευρώ -εκ των οποίων τα 200.000 αφορούν κανάλια της περιφέρειας-, επέβαλε χθες το ΕΣΡ. Το Συμβούλιο ασχολήθηκε επίσης με την υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού Alter δίνοντας μια ακόμη παράταση, προκειμένου η διοίκηση του σταθμού να φέρει επιπρόσθετα στοιχεία, ενώ εξέδωσε σύσταση σχετικά με τις διακοπές προγράμματος που καταγράφηκαν τον Ιανουάριο στην ΕΡΤ και λόγω των στάσεων εργασίας και λόγω της διακοπής σειράς εκπομπών.

Η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε τέσσερα πρόστιμα ύψους 50.000 ευρώ σε ισάριθμα κανάλια της περιφέρειας, για την προβολή των τηλεπαιχνιδιών Night Quiz και Call for Cash.

Ειδικότερα τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους τηλεοπτικούς σταθμούς Super TV νομού Κορινθίας, Κύδων νομού Ηρακλείου, Achaia Channel και Super B νομού Αχαΐας. Και στα τέσσερα προαναφερθέντα κανάλια, καταγράφηκε υποτροπή παράβασης, ενώ στο κανάλι Κύδων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, επιβλήθηκε και η οριστική διακοπή της μετάδοσης των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Κατά τα λοιπά, δυο πρόστιμα επιβλήθηκαν στον ΑΝΤ1, το ένα ύψους 20.000 ευρώ, για προβολή προγράμματος με εσφαλμένη σήμανση και το δεύτερο ύψους 15.000 ευρώ για υπέρβαση του ορίου διαφημίσεων κατά 3 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο κ. Λασκαρίδης, ανέφερε ότι έχει δοθεί προθεσμία μέχρι σήμερα το μεσημέρι στο κανάλι για να καταθέσει υπόμνημα σχετικά με το αν οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του καναλιού ή όχι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις