Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Μάχη" με το κυκλοφοριακό - Από σήμερα ξηλώνουν πινακίδες

Πάτρα: "Μάχη" με το κυκλοφορια...

Το διπλοπαρκάρισμα αποτελεί "βραχνά"

Από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία της Πάτρας σε συνεργασία με την Τροχαία εντείνουν τους ελέγχους στο κέντρο της Πάτρας και  θα εφαρμόζουν αυστηρά μέτρας αστυνόμευσης, με πρώτο την αφαίρεση πινακίδων. Από σήμερα το μέτρο μπαίνει σε εφαρμογή, σε μαι προσπάθεια να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί  στα σημεία και στις οδούς της πόλης όπου έχουν παρατηρηθεί και έχουν καταγραφεί προβλήματα παραβατικότητας αναφορικά με το κυκλοφοριακό (μποτιλιαρίσματα κλπ), ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αυτά προς όφελος της ομαλής κυκλοφορίας και της μη παρεμπόδισης χιλιάδων συμπολιτών που μετακινούνται καθημερινά στις κεντρικές περιοχές της Πάτρας.

Συγκεκριμένα  η Τροχαία και  η Δημοτική Αστυνομία θα βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία για να εντείνουν τα μέτρα πάταξης της παράνομης στάσης και στάθμευσης, του διπλοπαρκαρίσματος, της κατάληψης θέσεων παρκαρίσματος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, κ.ά.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που  συγκάλεσε χθες στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, με αντικείμενο το συντονισμό της Τροχαίας Πάτρας και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πατρέων, ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στην πόλη.

Στη σύσκεψη, εκτός του Δημάρχου, συμμετείχαν ο Διοικητής Τροχαίας Πάτρας, Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Ρίου, Κων/νος Μπουρδούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Χρήστος Λέγκας, και ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννης Σίδερης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις