Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει καλώδια

Πάτρα: Τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει καλώδια

Δράστης ένας αλλοδαπός που έγινε αντιληπτός από δημοτικό υπάλληλο

Από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης και Επιστασίας κ. Γιώργο Σιγαλό, έγινε γνωστό, ότι το πρωί της Δευτέρας, συνελήφθη επ αυτοφώρω ένας αλλοδαπός, να έχει ανοίξει φρεάτιο επί της οδού Αθηνών 18 στην Πάτρα και να αποξηλώνει καλώδια δημοτικού ηλεκτροφωτισμού. Πρόκειται για το τέταρτο ανάλογο περιστατικό σε ένα μήνα, με τα προηγούμενα να έχουν συμβεί στις οδούς Αμερικής και Θερμοπυλών και στην γύρω περιοχή.

Οι δράστες εκείνων των περιπτώσεων, προξένησαν και στα συγκεκριμένα φρεάτια σοβαρές φθορές, οι οποίες απαιτούν κόστος και χρόνο για να αποκατασταθούν.

Από τον Αντιδήμαρχο είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, η οποία πραγματοποιούσε περιπολίες στην περιοχή, παράλληλα με τους εργαζόμενους στον τομέα Ηλεκτροφωτισμού, ένας εκ των οποίων εντόπισε την Δευτέρα το πρωί, τον συγκεκριμένο αλλοδαπό.

Ο εργαζόμενος, ακινητοποίησε τον άνδρα και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και σήμερα τον οδηγεί στην Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία, μετά από μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος του ο κ. Σιγαλός και ο Διευθυντής του τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις