Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον Φλεβάρη οι δίκες επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο- Έρχεται "τσουνάμι"

Πάτρα: Τον Φλεβάρη οι δίκες επιχειρηματι...

Ο ένας ασχολείται με κέντρα διασκέδασης και ο άλλος είναι άνθρωπος των media

Μέσα στον Φλεβάρη θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο οι δύο γνωστοί επιχειρηματίες που συνελήφθησαν χθες και σήμερα στην Πάτρα για μεγάλα χρέη προς το Δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε νυχτερινά καταστήματα θα δικαστεί στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ το αυτόφωρο του δεύτερου, που είναι άνθρωπος των media, ορίστηκε για τις 13 του ίδιου μήνα.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται με νυχτερινά μαγαζιά, συνελήφθη χθες το βράδυ καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο, πάνω  από 281.000 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο".

Ο δε 55χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τις 644.000 ευρώ.

Πληροφορίες του thebest.gr, αναφέρουν ότι το επομενο χρονικό διάστημα έρχεται "τσουνάμι" συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο.

Ήδη οι συλλήψεις  στην Αχαϊα ανέρχονται σε 4.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις