Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κάλεσμα του Άγγελου Τσιγκρή για τις 28 Νοεμβρίου στην Πάτρα

Κάλεσμα του Άγγελου Τσιγκρή για τις 28 Ν...

Θα ζητήσει τη στήριξη της Πατραϊκής κοινωνίας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές

O υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, μας προσκαλεί σε συνάντηση των πολιτικών του φίλων, που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ στο ξενοδοχείο “Patra Palace”. Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ενημερώσει την κοινωνία της Πάτρας για τις δικαστικές εξελίξεις στην αίτηση ακύρωσης των φορολογικών μέτρων που μας επέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση.

Με την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Άγγελος Τσιγκρής αμφισβητεί τη νομιμότητα φορολογικών βαρών και συγκεκριμένα: 1) του ετήσιου τέλους επιτηδεύματος (εκδικάσθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας στις 4.11.2011), 2) του ειδικού τέλους ακινήτων (εκδικάζεται στις 2.12.2011) και 3) της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (εκδικάζεται στις 6.4.2012).

Με την ευκαιρία αυτή, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει τη στήριξη της Πατραϊκής κοινωνίας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Στην ανοικτή του πρόσκληση ο Αχαιός καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε περιμένω για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με θεμέλιο τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας στέρησαν. Για να αφήσουμε πίσω ότι μας απογοήτευσε…».

Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα μιλήσει στην Πάτρα στο πλαίσιο ενός Οδοιπορικού -που άρχισε τον Ιούνιο του 2011 και θα ολοκληρωθεί την ημέρα των Εκλογών- με προηγούμενους σταθμούς την Κλειτορία, το Λάππα, την Κάτω Αχαΐα, τα Λουσικά, τα Καλάβρυτα, την Αιγείρα και το Διακοπτό.

Την προηγούμενη Δευτέρα 7/11, ο Άγγελος Τσιγκρής άρχισε και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα, με μεγαλειώδη ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην Αιγιάλεια, με την παρουσία περισσοτέρων των εξακοσίων (600) πολιτικών του φίλων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις