Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απάντηση του Δήμου Πύργου στις αναρτήσεις για το ανυψωτικό μηχάνημα

Η απάντηση του Δήμου Πύργου στις αναρτήσ...

"Προέχει η προστασία των πολιτών"

Σχετικά με την ανάρτηση σε ορισμένα blogs επιστολής δημότη του Πύργου, σύμφωνα με την οποία μηχάνημα και εργάτες του δήμου εργάζονταν σε ιδιωτικό χώρο την περασμένη Κυριακή, ο Δήμος Πύργου έχει να ενημερώσει για τα εξής: Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου δέχτηκε επανειλλημένως οχλήσεις και διαμαρτυρίες συμπολιτών για τον κίνδυνο που διέτρεχαν εξ αιτίας της συχνής αποκόλλησης σοβάδων από κτίριο της οδού Αχιλλέως.

Ο δήμος υπέδειξε στους ιδιοκτήτες να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να άρουν την επικινδυνότητα του κτιρίου, πλην όμως αυτοί δήλωσαν ότι αδυνατούν να το πράξουν, επικαλούμενοι τεχνικούς λόγους.

Εν τέλει ο δήμος, μπροστά στον κίνδυνο να επισυμβεί κάποιο ατύχημα με απρόβλεπτες συνέπειες, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διαθέσει το ανυψωτικό του μηχάνημα για την επισκευή της ζημιάς, πράγμα που έπραξε την παρελθούσα Κυριακή με τον αρμόζοντα τρόπο: Το γραφείο κινήσεως εξέδωσε εντολή για την κίνηση του καλαθοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος και σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες, που διέθεσαν το απαιτούμενο εργατοτεχνικό προσωπικό και τα υλικά, η βλάβη αποκαταστάθηκε εντός ολίγης ώρας. Ταυτόχρονα καθαιρέθηκαν και από παρακείμενο παλαιό κτίριο διάφορα υλικά που ήταν δυνατό να προκαλέσουν αντίστοιχους κινδύνους για περαστικούς και περιοίκους.

Ο δήμος Πύργου σημειώνει επίσης ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες έχει αναλάβει και στο παρελθόν και θα αναλάβει όσες φορές χρειαστεί και στο μέλλον προκειμένου να προστατεύσει την ακεραιότητα και τη ζωή των πολιτών από παρόμοιους κινδύνους. Και τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι κακόβουλοι υπαινιγμοί δεν μπορούν να αγγίξουν ούτε να αμφισβητήσουν την ηθική ακεραιότητα και την εντιμότητα των υπαλλήλων, των στελεχών και της δημοτικής αρχής, που έχει επιβάλλει την πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις και τις ενέργειές της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις