Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιχάλης Αρβανίτης: Να πάνε να γα@@@@νε δεν θα συμπεριφέρονται έτσι σε βουλευτή

Μιχάλης Αρβανίτης: Να πάνε να γα@@@@νε δ...

Φωνές και ύβρεις από το βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής

Στα γραφεία των βουλευτών περιφέρειας, στην οδό Βουλής 4, στο Σύνταγμα, η συνέχεια της έντασης που προκλήθηκε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής μετά την αποβολή Ηλιόπουλου από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Δραγασάκη.

Πρόκειται για το κτίριο της οδού Βουλής 4, πλησίον της Βουλής, στο Σύνταγμα, όπου στεγάζονται από το κράτος σε μικρά γραφεία πολλοί βουλευτές της περιφέρειας, μεταξύ αυτών οι βουλευτές Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝ.ΕΛ. και ο βουλευτής Μιχάλης Αβράμης-Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το redmill.gr,από το γραφείο του στον 1ο όροφο ακουγόταν σε όλο το κτίριο να καθυβρίζει τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Δραγασάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. "Να πάνε να γα...θούνε, δεν θα συμπεριφέρονται έτσι σε βουλευτή'', αλάλαζε μεταξύ άλλων, μιλώντας απ' ό,τι φαίνεται στο τηλέφωνο.

Από τους άλλους ορόφους δεν έλειψαν οι αντιδράσεις, όπως πληροφορούμαστε. ''Κλείσε το παράθυρό σου φασίστα, δεν μπορούμε να σε ακούμε'' ακούστηκε μια αντρική φωνή ενώ και μια γυναίκα από άλλο γραφείο κάλεσε τον Αρβανίτη να κάνει το ίδιο.

Ο τελευταίος έκλεισε το παράθυρο και συνέχισε την τηλεφωνική του συνομιλία με ακατάληπτες κραυγές.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις