Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Δεν μπορούσα με τίποτα να περπατήσω πάνω σε δωδεκάποντα!» Ποιος το είπε;

«Δεν μπορούσα με τίποτα να περπατήσω πάν...

Πρόκειται για αγαπητό ηθοποιό που παίζει σε επιθεώρηση

Μπορεί για τις γυναίκες τα τακούνια να είναι τρόπος ζωής και να περπατούν με άνεση πάνω σε αυτά, δεν συνέβη όμως το ίδιο και στον γνωστό κύριο της σόουμπιζ. Φοράει δωδεκάποντη γόβα και μάλιστα 47 νούμερο.

Ποιος είναι;

Ο λόγος για τον Αντώνη Λουδάρο που για τις ανάγκες της επιθεώρησης που πρωταγωνιστεί ντύνεται γυναίκα και περπατάει με τακούνια.

«Δεν μπορούσα με τίποτα να περπατήσω πάνω σε δωδεκάποντα! Το προσπάθησα στην αρχή, αλλά πονούσε η μέση μου, πιάστηκαν τα γόνατά μου, οπότε τα τακούνια που έχουν τώρα τα παπούτσια μου είναι γύρω στους επτά πόντους.

Ύστερα από πρόβες δύο μηνών και δύο εβδομάδες παραστάσεων, τα συνήθισα πια και περπατώ με τέτοια άνεση που είναι σαν να φοράω αθλητικά. Αλλά και πάλι, αν σκεφτεί κανείς ότι οι γόβες μου είναι νούμερο 47, αντιλαμβάνεται ότι το θέαμα είναι πολύ αστείο!

Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να χορεύω κιόλας! Όταν πήγα στις πρόβες, επειδή οι υπόλοιποι είχαν ξεκινήσει πριν από εμένα, γιατί ήμουν στη Θεσσαλονίκη με το "Σικάγο", έπαθα εγκεφαλικό!

Ο Φωκάς δεν έχει κάνει καμία έκπτωση σε ό,τι αφορά τα χορευτικά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χορεύουμε συνέχεια και μάλιστα να είμαστε και μπροστά από τους επαγγελματίες.

Αλλά το μεγάλο στοίχημα για μένα ήταν ότι δεν ήθελα με τίποτα ο ρόλος να θυμίζει τραβεστί. Ήθελα, δηλαδή, από το πρώτο λεπτό να ξεχάσει κάποιος ότι τον ρόλο αυτό τον κάνει ένας άντρας», δήλωσε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight