Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παπαθεοδώρου: Κανονικά το τεστ δεξιοτήτων στα Πρότυπα - Πειραματικά Λύκεια - "Αστειότητες" τα τεστ φροντιστηρίων

Παπαθεοδώρου: Κανονικά το τεστ δεξιοτήτω...

Τι υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο Πατρινός Υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου

Το τεστ δεξιοτήτων για την εισαγωγή στα Πρότυπα-Πειραματικά Λύκεια θα διεξαχθεί κανονικά» ξεκαθάρισε, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «αστειότητες» την ύλη που κυκλοφορούν διάφορα φροντιστήρια για το τεστ και ανακοινώνει ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι μαθητές θα παραλάβουν ένα υποδειγματικό τεστ, το οποίο αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου.

Ο υφυπουργός Παιδείας, αποσαφηνίζει όλα όσα σχετίζονται με τις εξετάσεις του Ιουνίου, οι οποίες έχουν στρεσάρει μαθητές και οικογένειες και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

«Δεν υπάρχει καμία ύλη, πρόκειται για προσπάθεια εγκλωβισμού των μαθητών και των οικογενειών τους από φροντιστήρια, που αυτή τη στιγμή κινούνται στο όριο της νομιμότητας».

Όπως αναφέρει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, «οι μαθητές των Πειραματικών είναι πολύ καλοί μαθητές κι επομένως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα».

«Ο αυξημένος αριθμός υποψηφίων για τη δοκιμασία δεξιοτήτων και γνώσεων στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της διαδικασίας αναβάθμισης των σχολείων αυτών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις