Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εργαζόμενοι Αγ. Ανδρέα: "Mετακινήσεις εκδικητικού χαρακτήρα"

Εργαζόμενοι Αγ. Ανδρέα: "Mετακινήσε...

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιπποκράτης για τις μετακινήσεις στο Δήμου

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας αναφέρει:

"Οι πρόσφατες μετακινήσεις στις οποίες προχώρησε o Δήμαρχος Πατρέων και η Δημοτική Αρχή στις Υπηρεσίες του Δήμου, είναι μετακινήσεις πού δεν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις των κείμενων διατάξεων, είναι μετακινήσεις πού αντίκεινται στους Νόμους πού υποχρεούνται να εφαρμόζουν ο Δήμαρχος και οι Συνεργάτες του.

Οι μετακινήσεις αυτές πού αφορούν και Εργαζόμενους - Εκλεγμένους στα Συνδικαλιστικά όργανα του Δήμου, καταπατούν επιπροσθέτως και τις διατάξεις του Ν. 1264/82, πού επίσης οφείλει να σέβεται και να τηρεί η Δημοτική Αρχή.

Αυτές τις μετακινήσεις - πού απ΄ ότι φαίνεται, την περίοδο πού αυτές γίνονται- είναι εκδικητικού χαρακτήρα, για την δράση και τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των Συνδικαλιστικών και Εργαζόμενων του Δήμου - ΚΑΛΟΥΜΕ τον ΔΗΜΑΡΧΟ και την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αφού τις επανεξετάσουν ΑΜΕΣΑ να τις πάρουν πίσω.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ έχει εκλεγεί από τους ΔΗΜΟΤΕΣ για να αντιμετωπίζει και να επιλύει τα προβλήματα ευθύνης της και όχι να αυθαιρετεί σε βάρος των Εργαζόμενων, τους οποίους θα στηρίξουμε, στην συνέχεια του αγώνα τους, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, για την σίγουρη δικαίωσή τους".

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις