Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λάουρα Νάργες: "Δεν θα πάω στο περίπτερο με τα… μεϊκ-απια και τις μαλλούρες και τα φορέματα…"

Λάουρα Νάργες: "Δεν θα πάω στο περί...

Τι είπε στην εκπομπή του entertv και τη Μαρία Μπεκατώρου

“MaZi” με την Μαρία Μπεκατώρου στην διαδικτυακή εκπομπή του entertv βρέθηκε η Λάουρα Νάργες. Η νεαρή παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ της Μαρίας και μίλησαν για όλα!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, από όπου έφυγε στα 17 της χρόνια για να έρθει στην Ελλάδα. Η μητέρα της είναι Ελληνίδα, από τις Σέρρες, ενώ ο πατέρας της είναι Γερμανός. Όπως είπε, ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή την συμμετοχή της στο σόου χορού “So you think you can dance”. Έτσι ξεκίνησε την πορεία της στην τηλεόραση, με πρώτο σταθμό το “Mad”.

Η ίδια μίλησε και για την “άψογη”, όπως την χαρακτήρισε, συνεργασία της με το “Όλα” και τον Θέμο Αναστασιάδη, από την οποία έμαθε πάρα πολλά. “Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να ήμασταν μόνο μία φορά την εβδομάδα, εγώ, όμως, αισθανόμουν με όλα αυτά τα μαθήματα που πήρα, ότι ήταν μια εκπομπή που την έκανα για δύο χρόνια, καθημερινή όμως”.

“Θέλω να αισθάνομαι άνετα και καλά… Το κατά πόσο όμορφη ή άσχημη είμαι θα το κρίνουν άλλοι. Αν πάω στο περίπτερο δεν θα είμαι με τα… μεϊκ-απια και τις μαλλούρες και τα φορέματα! Θα είμαι με τις φόρμες…” παραδέχτηκε η νεαρή παρουσιάστρια.

Η όμορφη Λάουρα μίλησε και για το Dancing with the Stars. “Το Dancing μου άλλαξε μέχρι και το περπάτημά μου. Περπατάω πια πιο γυναικεία… Δεν έχασα ούτε ένα κιλό, αλλά “μάζεψα” πολύ! Έχω φτιάξει τρεισήμισι κοιλιακούς για τους οποίους είμαι πολύ περήφανη!” ανέφερε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να βγάλει και δίπλωμα για το λάτιν, ώστε να γίνει και καθηγήτρια χορού, αλλά και να ξεκινήσει μπαλέτο.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχει υπομονή, αν μου κάνεις κάτι μία, δύο, τρεις δεν θα κάνω τίποτα, στην τέταρτη θα πω κάτι..” είπε.

Οτιδήποτε κάνω στην τηλεόραση, θέλω να το κάνω επειδή το πιστεύω, θα το αγαπήσω και ξέρω ότι θα μπορέσω να το αντιπροσωπεύσω… Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι, απλά για να υπάρχω στην τηλεόραση”.

“Αισθάνομαι τόσο πολύ στο σπίτι μου πάνω στη σκηνή, σαν να με γέννησε η μαμά μου εκεί πάνω ή σαν να ήταν η μαμά μου η σκηνή ή να ζούσε πάνω στη σκηνή, δεν μπορώ να στο εξηγήσω…” ανέφερε η νεαρή παρουσιάστρια και συμπλήρωσε “Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αποφασίσω μεταξύ τηλεόρασης και σκηνής, αλλά κάποια στιγμή θέλω να πάω προς τη σκηνή και προς οτιδήποτε αφορά αυτό”.

Μίλησε για την οικογένειά της, την αδελφή της, η οποία είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή της και είναι καθηγήτρια στη Γερμανία, αλλά και τον μικρό της ανιψιό, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε στο πως πήρε την απόφαση να αφήσει την οικογένεια και τους φίλους της και να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και στο γεγονός ότι ακόμα την στεναχωρεί το ότι βρίσκεται μακριά από τους δικούς της ανθρώπους. “Όταν ήρθα στην Ελλάδα έκλαιγα συνέχεια, ήμουνα για τέσσερις μήνες σε μελαγχολία… Πλέον έχω μάθει να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου…” εξομολογήθηκε, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πολύ καιρό να πάει στη Γερμανία. “Τα Ελληνόπουλα που βρίσκονται στο εξωτερικό είναι τρελαμένα με την Ελλάδα, επειδή δεν μπορούν να την έχουν την αγαπούν και την στηρίζουν απίστευτα”.

“Μου αρέσει πολύ ανεξαρτησία. Αισθάνομαι και πιο ασφαλής έτσι. Αν αισθανθώ ότι εξαρτώμαι από τον άλλο τρελαίνομαι” παραδέχτηκε η νεαρή παρουσιάστρια, ενώ μίλησε και για όσα την “τσατίζουν”. Αποκάλυψε, δε, ότι θέλει να κάνει παιδί και ότι θα γίνει χαζομαμά.“Θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω οικογένεια, αφού θεωρήσω ότι έχω κάνει έναν επαγγελματικό κύκλο για να μην έχω απωθημένα εγώ…” είπε η ίδια.

 

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight