Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση η άλλη εγκληματική ενέργεια
Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε τρομοκρατική επίθεση η άλλη εγκληματική ενέργεια τα δυο καλάσνικοφ που εντοπίσθηκαν χθες σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε ιδιωτικό παρκινγκ στα Εξάρχεια, όπως προκύπτει από τη βαλλιστική εξέταση.
Οι αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο, μετά από υπόδειξη πολιτών, καθώς το όχημα βρισκόταν στο παρκινγκ από τις 6 Μαρτίου, ενώ ο οδηγός του είχε πει στους υπάλληλος ότι θα το αφήσει μόλις για δυο ώρες.
Σε έρευνες που έγιναν σε δύο σπίτια του 35χρονου που φέρεται να είναι ο ενοικιαστής του αυτοκίνητου και ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, δεν εντοπίσθηκε κάτι σημαντικό.
Βρέθηκαν δύο USB που έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










