Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρπαζαν τσάντες και έκλεβαν... τάματα!

Άρπαζαν τσάντες και έκλεβαν... τάματα!

Στη Ρόδο

Δυο γυναίκες τραυμάτισαν στην προσπάθειά  τους να αρπάξουν τις τσάντες  τους δυο νεαροί Έλληνες που  συνελήφθησαν στη Ρόδο, ενώ εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις αρπαγές τσαντών. Μάλιστα, οι δράστες είχαν κλέψει και τα τάματα πιστών από μια εκκλησία στην Ιαλυσό, τα οποία όμως επέστρεψαν αργότερα επειδή φοβήθηκαν να τα πουλήσουν!

Οι τραυματισμοί  είχαν γίνει την περασμένη  Τρίτη και Τετάρτη με θύματα  μια 43χρονη στην πόλη της Ρόδου και μια συνομήλική της στην Παλιά πόλη, ενώ τις ίδιες ημέρες οι δυο Έλληνες ηλικίας 20 και 26 χρόνων είχαν αρπάξει άλλες δυο τσάντες και μια ακόμη στις 16 Ιαναουρίου. Την Τετάρτη είχαν κλέψει και τα αφιερώματα και διάφορα αντικείμενα λατρείας από το ιερό της εκκλησίας.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ανακάλυψαν τα στοιχεία των δραστών, τους προσήγαγαν και εκείνοι ομολόγησαν τα πάντα. Οδήγησαν, μάλιστα, τους αστυνομικούς σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή Μόντε Σμιθ, όπου είχαν κρύψει μια από τις κλεμμένες τσάντες. Το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστείες και κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις