Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αλήθεια, ποιός διοικεί το Πανεπιστήμιο; - Αποκαλυπτικό μήνυμα από τον Πρύτανη

Πάτρα: Αλήθεια, ποιός διοικεί το Πανεπισ...

Τεράστιο διοικητικό κενό

"Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας ενημερώνω ότι από 1/1/2013 σε όλα τα ΑΕΙ της χώρας υπάρχει ένα τεράστιο διοικητικό κενό. Το Πρυτανικό Συμβούλιο έχει καταργηθεί, οι αρμοδιότητες των Αντιπρυτάνεων έχουν αφαιρεθεί και η νέα Σύγκλητος δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί, καθώς υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες σχετικά με τη σύνθεσή της". Αυτό αναφέρει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης σε μήνυμα του προς το διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Και εξηγεί: "Επιπλέον, το Συμβούλιο Ιδρύματος δεν έχει ακόμη ΦΕΚ κι επομένως δεν μπορεί να αναλάβει τα καθήκοντά του. Όλα αυτά τα ζητήματα τέθηκαν επανειλημμένως στο Υπουργείο εγγράφως (όπως στο έγγραφο που σας κοινοποιήθηκε στις 9/1) αλλά και προφορικά. Στη χθεσινή συνάντηση (9/1/2013) του Προεδρείου της Συνόδου με τον κ. Υπουργό Παιδείας και το επιτελείο του δόθηκαν οι απαντήσεις που περιλαμβάνονται στην επιστολή του Προεδρεύοντος της Συνόδου, Καθηγητή κ. Γ. Τσάλτα, οι οποίες ωστόσο δε διευθετούν το πρόβλημα.

Εύχομαι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να αντιληφθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, την κρισιμότητα της κατάστασης και να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις