Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μονο στο thebest.gr: Η μυστική, δεύτερη συνάντηση Καμμένου - Νικολόπουλου με θέμα τον Δήμο της Πάτρας και την υποψηφιότητα του βουλευτή!

Μονο στο thebest.gr: Η μυστική, δεύτερη ...

Στο σπίτι του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Εντείνεται τις τελευταίες ώρες σε δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας η φημολογία που θέλει τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο και τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, εκτός της συζήτησης που είχαν το πρωί της Τρίτης για την Προανακριτική Επιτροπή (για την λίστα Λαγκάρντ), να έχουν συζητήσει και τις εξελίξεις γύρω από τα δημοτικά πράγματα της Πάτρας με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σε αλλη μυστική συνάντηση τους!

Όπως αποκαλύπτει το thebest.gr οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο στήριξης μιας υποψηφιότητας Νικολόπουλου για τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας και δεν αποκλείεται να έχει υπάρξει ήδη μια πρώτη συμφωνία, αν και κάτι τέτοιο εξ αντικειμένου είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η συνάντηση Καμμένου – Νικολόπουλου στη Βουλή δεν ήταν η μοναδική μεταξύ των δυο ανδρών τις τελευταίες μέρες. Υπήρξε και άλλη μεταξύ τους επαφή, μακριά από τα φώτα, στο σπίτι του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως έμαθε το thebest.gr. Εκεί συζητήθηκε η πιθανότητα στήριξης Νικολόπουλου και εν γένει το τοπίο στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Ο κ. Νικολόπουλος που τον τελευταίο καιρό εξαπολύει αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε αντιμνημονιακό πόλο στον χώρο της Δεξιάς και ευρύτερα, έλεγε προ ημερών ότι αν αποφάσιζε να ενδιαφερθεί για τον Δήμο της Πάτρας θα επεδίωκε να έχει κοντά του ισχυρές προσωπικότητες της πόλης. Δεν είναι απίθανο να έχει προχωρήσει και σε επαφές αν και μέχρι τώρα όλες οι κινήσεις τους αναφορικά με τον Δήμο είναι εξαιρετικά προσεκτικές και αθόρυβες.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο τον μανδύα της εναντίωσης του στο «μνημονιακό τόξο» ευχής έργον θα ήταν για τον ανεξάρτητο βουλευτή να αποκτήσει και έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντα με γνώμονα τις δημοτικές εκλογές. Και σε αυτή του την επιδίωξη η στενή σχέση που αποκτά με τον Πάνο Καμμένο θα του είναι πολλαπλώς χρήσιμη, καθώς ο Καμμένος είναι ο μόνος πολιτικός "συνομιλητής" με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις