Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Έξι και ένα σχόλια - Ο Τσούκαλης, ο Σωτηρούδης και η... ΑΕΚ

Έξι και ένα σχόλια - Ο Τσούκαλης, ο Σωτη...

Γράφει ο Διονύσης Ζακυνθινός

Θα κλείσει, λέει, τελευταίος την πόρτα

Όταν πρωτοανέλαβε καθήκοντα ως δημοτική Αρχή η παράταξη του Γιάννη Δημαρά, ο Γιώργος Σιγαλός συνήθιζε να λέει, κατ’ ιδίαν, σε συνομιλητές του: «Εγώ θα κλείσω τελευταίος την πόρτα».

Ε, μέχρι στιγμής, φαίνεται να κρατά το λόγο του, καθότι είναι από τους λίγους που έχουν παραμείνει πιστοί στον Γιάννη Δημαρά, παίρνοντας τον καυγά πάνω του σε πολλές περιπτώσεις, όπως πράττει και τώρα με τους εργαζομένους του δήμου.

Θα αντέξει μέχρι τέλους; Θα δείξει….

Όλοι  στον Απόλλωνα

Τελικά, φαίνεται ότι  ο Απόλλων Πατρών έχει πολλούς φίλους, και μεταξύ των «επωνύμων», που δεν χάνουν παιχνίδι του εντός έδρας.

Να, στον τελευταίο αγώνα της πατρινής ομάδας με τον Άρη είδαμε, εκτός άλλων, τον πρώην βουλευτή Αχαΐας Θανάση Παπαδόπουλο, την πρώην  βουλευτή Αχαΐας Νατάσα Ράγιου, τη δημοτική σύμβουλο Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου, τον πρώην  νομάρχη Στάθη Σερέτη – Αθανασόπουλο και όχι μόνο αυτούς.

Σταθερή αξία και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καραχάλιος, συνοδευόμενος συνήθως από τις κόρες του.

Αξιοπρεπής και σοβαρή παρουσία

Σοβαρή, μετρημένη, αξιοπρεπής και αποτελεσματική θεωρείται η παρουσία του Απόστολου Σωτηρούδη στην προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Ο κ. Σωτηρούδης χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στον ιατρικό χώρο της Πάτρας και θεωρείται από πολλούς συναδέλφους του ως «ό,τι καλύτερο» έχει να επιδείξει ο Ιατρικός Σύλλογος τα τελευταία χρόνια.
Μόνο που (και) στον πολύπαθο χώρο της υγείας ένας κούκος δεν αρκεί να φέρει την άνοιξη.

Θα τον περάσουν από… πριονοκορδέλα!

Μπαράζ επιθέσεων δέχεται τελευταία ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Τσούκαλης για τη στήριξη που παρέχει ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΜΑΡ. στο κυβερνητικό σχήμα και την ακολουθούμενη πολιτική.

Οι σφοδρές επιθέσεις που δέχεται ο κ. Τσούκαλης προέρχονται κυρίως από ανθρώπους που είναι ενταγμένοι στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και υπερβαίνουν πολλές φορές τα όρια της καλώς εννοούμενης και θεμιτής δημοσιογραφικής κριτικής φτάνοντας, κυριολεκτικά, σ’ αυτά της εμπάθειας.

Μάλιστα, στους πρωταγωνιστές των επιθέσεων κατά του κ. Τσούκαλη πρωτοστατεί και γνωστός , κρατικοδίαιτος, «χαμαιλέων» των μέσων ενημέρωσης στην Πάτρα,  με τον οποίο ο Αχαιός βουλευτής διατηρούσε μέχρι πρότινος φιλική σχέση!

Τι απαντά στις επιθέσεις που δέχεται ο κ. Τσούκαλης; Ότι στηρίζει αυτό που νομίζει πως είναι σωστό αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τον τόπο.  Φανταστείτε, πάντως, τι έχει να γίνει στην περίπτωση που ο κ. Τσούκαλης μπει (στον επικείμενο ανασχηματισμό) στο νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα τον περάσουν από…. πριονοκορδέλα!  Αμφιβάλλει κανείς;

Τους μετράει στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Θέλει και ρώτημα ότι έκανε μεγάλο ντόρο η αποκάλυψη της «Γνώμης» για το επεισόδιο που είχε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος με θαμώνα γνωστού καφέ της Πάτρας, και πολύ φανατικό υποστηρικτή του Γιώργου Παπανδρέου;

Ο ίδιος ο κ. Κατσικόπουλος δεν διέψευσε το επεισόδιο, αντιθέτως επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς την πρόκλησή του, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Πάντως, γεγονός είναι ότι ο κ. Κατσικόπουλος δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα μετά την αποκάλυψη του επεισοδίου, όπως γεγονός είναι ότι ο ίδιος μετρά στα δάχτυλα του ενός χεριού τους υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ που έχουν απομείνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα!

Τα μπαζάρ δίνουν ζωή στην Πάτρα

Το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου το μπαζάρ της «Φλόγας» στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου είχε μεγάλη επιτυχία και έδωσε με σύμμαχο τον καιρό μια άλλη, μια ξεχωριστή, «νότα» στο κέντρο της Πάτρας.

Το Σάββατο αυτό είχε σειρά το μπαζάρ του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», που φιλοξενήθηκε στο χώρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας, και το οποίο πήγε επίσης εξαιρετικά καλά.

Συμπέρασμα; Τα μπαζάρ δίνουν ζωή στην Πάτρα, τόσο (και κυρίως) από άποψη προσφοράς όσο και από άποψη τόνωση της κίνησης στο κέντρο της πόλης.

Αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες που περνάμε, και καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, τα μπαζάρ συνιστούν ένεση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Τι ΑΕΚ, τι ΠΑΣΟΚ

«Φόλα» ΑΕΚτζής, ο Γιώργος Βγενόπουλος, όποιον «ομοϊδεάτη» του βλέπει, ο ίδιος θέτει το κλασικό (τον τελευταίο καιρό) για τους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας: «Τι νομίζεις; Θα προλάβουμε να σωθούμε;»

Δεν ξέρουμε αν μετά την νέα εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τον Λεβαδειακό θα θέτει πλέον το ίδιο ερώτημα.

Εκείνο που μάλλον πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι πιθανότατα δεν θα θέτει εδώ και καιρό το ίδιο ερώτημα για την τύχη του ΠΑΣΟΚ.
Εκεί, όπως πάνε τα πράγματα, σωτηρία δεν υπάρχει….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις