Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Μεσσήνιοι της Πάτρας συναντήθηκαν με τον Μανώλη Αγγέλακα

Οι Μεσσήνιοι της Πάτρας συναντήθηκαν με ...

Τους υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου

Το προεδρείο του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου Μανώλη Αγγέλακα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος:

"Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Κος Αγγέλακας ενημερώθηκε από τα μέλη του ΔΣ για την λειτουργία και τις δράσεις του συνδέσμου που εκπροσωπεί μία πολύ σημαντική και δραστήρια κοινότητα της πόλης καθώς και για τους στόχους των πενήντα πέντε ετών λειτουργίας του που είναι η σύσφιξη των εν Πάτραις Μεσσηνίων, η διατήρηση της συλλογικής μνήμης - ηθών – εθίμων και παραδόσεων των Μεσσηνίων αλλά και η προαγωγή των σχέσεων στον κοινωνικό περίγυρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Ο Κος Αγγέλακας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ανωτέρω και η συζήτηση επεκτάθηκε για το έργο που προωθεί στην Περιοχή Αχαϊας - Μεσσηνίας αλλά και ευρύτερα στην Περιφέρεια.

Στο τέλος της συνάντησης αφού ευχαρίστησε το προεδρείο του Συλλόγου που τον επισκέφθηκε, υποσχέθηκε πως θα είναι όσο το δυνατόν αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κος Βοργιάς Κων/νος , ο Γενικός Γραμματέας Κος Πετρόπουλος Νικόλαος , η Ταμίας Κα Κατσιμαγλή Χαρά και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κα Βάγγαλη Χριστίνα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις