Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναβλήθηκε η δίκη Βαξεβάνη – ανάδειξη πολιτικής διάστασης ζητούν συνήγοροί του

Αναβλήθηκε η δίκη Βαξεβάνη – ανάδειξη πο...

Για την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου

Για την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη. Ο κ. Βαξεβάνης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, λόγω της δημοσιοποίησης ονομάτων που φέρονται να περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Εξερχόμενος από το δικαστήριο, ο υπόδικος δημοσιογράφος υπερασπίστηκε την πράξη του, λέγοντας πως ήταν καθήκον του να δημοσιοποιήσει τα επίμαχα ονόματα.

Συνεχίζοντας, ο κ. Βαξεβάνης υπογράμμισε πως τα εν λόγω στοιχεία παρέμεναν αναξιοποίητα επί δύο χρόνια, ενώ παράλληλα έστρεψε τα βέλη του στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλώνοντας πως ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «έχασε στη λεκάνη της τουαλέτας το στικάκι» με τα δεδομένα που είχαν προωθηθεί στην Αθήνα το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις συνηγόρων του κ. Βαξεβάνη, πρόθεση τους είναι να αναδειχτεί η πολιτική διάσταση της υπόθεσης, ενώ η αναβολή επιδίκασης ζητήθηκε καθώς πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην επίμαχη λίστα έχουν εκφράσει την πρόθεση να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις