Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο νοσοκομείο μετά από σεξ με ...χέλι!!!

Στο νοσοκομείο μετά από σεξ με ...χέλι!!!

Είχε σφηνωθεί στον πρωκτό του

Στο νοσοκομείο του  Όκλαντ βρέθηκε ένας άνδρας για εγχείρηση, καθώς είχε κολλήσει στον πρωκτό του ένα χέλι. Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη
δημοσιότητα, κατευθύνθηκε με πόνους στο Auckland City Hospital και εξήγησε στους χειρουργούς το πρόβλημα του.
Μετά από ακτινογραφίες οι γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ένα χέλι είχε σφηνωθεί στον πρωκτό του και χρειαζόταν άμεσα εγχείρηση ώστε να αφαιρεθεί.

Μια νοσηλεύτρια έσπασε το ιατρικό απόρρητο και ανέφερε ότι το μέγεθος του χελιού ήταν σαν ένα μεγάλο σπαράγγι.
"Έχουμε συναντήσει ανθρώπους που τους έχουν σφηνωθεί παράξενα αντικείμενα στον πρωκτό. Χέλι όμως πρώτη φορά βλέπω" ανέφερε η ίδια.
Ο Matt Rogers εκπρόσωπος του  Περιφερειακού Συμβουλίου Υγείας επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε: "κανένα  περαιτέρω σχόλιο δε θα γίνει λόγω σεβασμού του δικαιώματος του ασθενούς για προστασία της ιδιωτικής του ζωής".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις