Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιφνιδιαστική βόλτα Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας

Αιφνιδιαστική βόλτα Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας

Πήγε μαζί με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Ομόνοια

Στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας περιόδευσε το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Οι δύο άνδρες περπάτησαν στην πλατεία και τους δρόμους της περιοχής και διαπίστωσαν από κοντά την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ ήπιε καφέ με τους συνεργάτες του σε δυο καταστήματα της περιοχής.

Ο καθ' ύλην αρμόδιος για την εξομάλυνση της κατάστασης στην περιοχή, Ν.Δένδιας, ανέφερε στον πρωθυπουργό ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να γίνουν ακόμα. Και εκτίμησε: «Θα πάρει καιρό. Αλλά υπάρχει και μια δραματική βελτίωση την οποία είδατε κι εσείς. Ο κόσμος τα αναγνωρίζει. Σας χαιρετάει. Λέει ένα 'ευχαριστώ'. Λέει και τις αγωνίες του».

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε και το έχεις πάει μέχρι στιγμής καλά. Πραγματικά, πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος –τον είδες- το δέχεται, χαίρεται, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα πολλά», για να προσθέσει λίγο μετά «Χάρηκα τον κόσμο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις