Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άρχισαν οι διακοπές για Λιάγκα-Σκορδά - Τί κάνουν και πού

Άρχισαν οι διακοπές για Λιάγκα-Σκορδά - ...

Δύσκολα αποχωρίζονται τον μικρό τους

Μετά από μία κουραστική, αλλά επιτυχημένη σεζόν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξαν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους από το νησί της Τήνου. Την Παρασκευή που μας πέρασε ετοίμασαν τις βαλίτσες τους, πήραν όλα τα απαραίτητα για τον μικρό τους γιο Γιαννάκη και ταξίδεψαν ως το αγαπημένο τους νησί.

Δεν ήθελαν να πάνε μόνοι τους διακοπές ως ζευγάρι, αλλά ως οικογένεια, μιας και δύσκολα αποχωρίζονται τον μικρό τους πρίγκιπα. Η όμορφη οικογένεια χαλαρώνει και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ζώντας  μοναδικές ήρεμες στιγμές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Φαίη και ο Γιώργος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τώρα που είναι όλοι μαζί οικογενειακώς, γιατί έχουν πολλές ώρες στη διάθεσή τους να απολαύσουν το μικρό  Γιαννάκη, που όλο τον χειμώνα δεν τον χόρτασαν όσο ήθελαν, λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Καθημερινά χαίρονται τα καταγάλανα νερά του νησιού και τις ομορφιές του τόπου. Η Φαίη πάντα κομψή και ντελικάτη, περπατάει στα σοκάκια του νησιού και τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα όλων, συνοδευόμενη από τον συμπαρουσιαστή και άντρα της Γιώργο Λιάγκα.

Όσο για τις στιγμές που  κάνει την εμφάνισή της στις παραλίες της Τήνου, αφήνει όλους τους λουόμενους άφωνους με το δίμετρο καλλίγραμμο κορμί της.

www.entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight