Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αναδιώτης ως σύγχρονος Έλληνας «θεός» στο εξώφυλλο του περιοδικού Life & Style

Ο Αναδιώτης ως σύγχρονος Έλληνας «θεός» ...

Στο καινούριο τεύχος του Ιουλίου ο Αιγιώτης γυμναστής και ηθοποιός ποζάρει μαζί με τους Θεοχάρη Ιωαννίδη, Κώστα Γκρέκα και Γιώργο Μανίκα

Τέσσερις σύγχρονους Έλληνες «θεούς», που συνδυάζουν εντυπωσιακά καλογυμνασμένα σώματα με αρρενωπή ομορφιά, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο 29χρονος Αιγιώτης μοντέλο, γυμναστής και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, φιλοξενεί στο εξώφυλλο και στις κεντρικές του σελίδες το ολοκαίνουριο καλοκαιρινό τεύχος του μηνός Ιουλίου του περιοδικού «Life & Style».

Εκτός από τον Νίκο Ανδιώτη που είναι πραγματικά περιζήτητος αυτό το διάστημα λόγω και της έντονης παρουσίας του στο επιτυχημένο σήριαλ του Mega «Βασιλιάδες», στο εξώφυλλο του «Life & Style» φιγουράρουν και τα γνωστά μοντέλα Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας που ο γάμος του άλλαξε τη ζωή όπως ομολογεί και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Όπως σημειώνει το περιοδικό και οι 4 σύγχρονοι Έλληνες θεοί  προκαλούν ρίγη θαυμασμού στο γυναικείο πληθυσμό με τον ερωτισμό που εκπέμπουν ενώ και οι τέσσερις έχουν κάτι ακόμα κοινό, λατρεύουν την καθημερινή γυμναστική και την υγιεινή διατροφή!

Ο Νίκος Αναδιώτης που σημειωτέο ότι φωτογραφήθηκε και για το ολοκαίνουριο καλοκαιρινό τεύχος του The Best Magazine από τον Μενέλαο Μυρίλλα, όπου φιλοξενείται συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Τάκη Γ. Μαρτάτο, στις δηλώσεις του στο Life & Style παραδέχεται ότι τον φλερτάρουν πολλές γυναίκες αλλά πως ο ίδιος έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του Βασιλική Σταματοπούλου η οποία είναι και η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο ενώ στην ερώτηση τι δηλώνει στην επαγγελματική του ταυτότητα απήντησε ότι η αρχή επιτηδεύματος που έκανε στην εφορεία πρόσφατα ήταν με την ιδιότητα του ηθοποιού.

Ο Νίκος Αναδιώτης φωτογραφήθηκε για το Life & Style μαυρισμένος φορώντας ένα κοντό μαύρο σορτσάκι μαγιό Nike. Όσο για τις προετεραιότητες στην καθημερινότητα του παραδέχεται ότι παραμένει η γυμναστική ενώ σε μία στιγμή αυτοκριτικής δεν κρύβει ότι κάποια στιγμή την «ψώνισε» λίγο και πήγε να πέσει στην παγίδα της ωραιοπάθειας λόγω της συμπεριφοράς και των συνεχών κολακευτικών σχολίων των άλλων για το σώμα του. Τέλος ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε ότι αναυπομονεί να ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα του σήριαλ «Βασιλιάδες».

Στο μεταξύ στο αφιέρωμα του Life & Style που αφορά και τους Έλληνες αθλητές ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου έχουν φωτογραφηθεί πολλοί ταλαντούχοι αθλητές μας που υπόσχονται διάκριση, ανάμεσα τους ο Βλάσσης Μάρας και ο Λάκωνας Λυκούργος Τσάκωνας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight