Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεράσιμος Φεσσιάν: «Η επέκταση του προαστιακού πρέπει να υλοποιηθεί τώρα»

Γεράσιμος Φεσσιάν: «Η επέκταση του προασ...

Ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος υπογραμμίζει σε δήλωση του τη μη τήρηση της δέσμευσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι το τρένο θα φτάσει μέχρι τον Ψαθόπυργο

Με αφορμή το θέμα της επέκτασης του Προαστιακού μέχρι τον Ψαθόπυργο, ο Γεράσιμος Α. Φεσσιάν, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αν και υπάρχει δέσμευση από πλευράς ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η επέκταση. Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν το καθήκον της συντεταγμένης διοίκησης και Πολιτείας έχει εξαντληθεί στις επιστολές.

Γεγονός είναι ότι από την στιγμή που ένα κοινωνικό αγαθό στερείται από τους κατοίκους, αυτό από μόνο του και μόνο αποτελεί λάθος διαχείριση. Βεβαίως η καλοκαιρινή ραστώνη αν και στην αρχή της, φαίνεται ότι ρέει άφθονα στην Διοίκηση του φορέα και τον έχει ναρκώσει, αφού η έλλειψη της πολιτικής ηγεσίας Υπουργού είναι ικανή για να φανερώσει την γύμνια του, αποδεικνύοντας ότι δεν διαθέτει κοινωνικά αντανακλαστικά.

Οι φορείς που έχουν δεσμευτεί για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων οφείλουν να αφυπνίσουν όσους «κοιμούνται τον ύπνο δικαίου». Το καθήκον τους  δεν είναι άλλο από το να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη.

Το δίκαιο και οικονομικά εφικτό αίτημα των κατοίκων, η επέκταση προς τον Ψαθόπυργο και την Κάτω Αχαία πρέπει να υλοποιηθεί τώρα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις