Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Ο Τσίπρας είναι αμερικανάκι!»

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Ο Τσίπρας ...

Σκληρή επίθεση και στη ΝΔ

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο τ. βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του όχι μόνο θα συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές με δικά του ψηφοδέλτια, αλλά και θα επιτύχει την είσοδό του στη Βουλή!

«Δεν θα γίνουμε ουρά κανενός νεοταξίτη εθνικού μειοδότη ή οργάνου της λέσχη Μπίλιντερμπεργκ», ανέφερε ο κ. Χρυσανθακόπουλος υπερασπιζόμενος την απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη, της Εκτελεστικής Γραμματείας και της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αναρωτήθηκε εάν τελικά είναι κομμουνιστής ο κ. Τσίπρας:

«Μα αυτό είναι αμερικανάκι και το κόμμα που ηγείται είναι αμερικανικού τύπου! Θέλει ναρκωτικά ελεύθερα, γάμο ομοφυλοφίλων, νομιμοποίηση λαθρομεταναστώνα και αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας. Γι αυτό τον προβάλλουν ως δήθεν προοδευτικό τα μασονικά ΜΜΕ».

Μάλιστα με τα ίδια σκληρά λόγια μίλησε ο κ. Χρυσανθακόπουλος και για τον πρόεδρο της Ν.Δ:

«Άλλο τόσο αμερικανάκι είναι και ο Σαμαράς, που πούλησε το Μακεδονικό, που θέλει την Τουρκία στην ευρωπαϊκή ένωση και υπακούει στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Καταγγέλλω αυτόν τον πολιτικό προδότη Σαμαρά, ότι με μεθόδους εξαγοράς, προσπαθεί να ταριχεύσει το πολιτικό του πτώμα! Ο νεοταξίτης αρχηγός του μιζοκομματος της Ν.Δ είναι ισάξιος του αμερικανόδουλου Τσίπρα, που θέλει μαστούρα, μετανάστες και αποχριστιανοποιηση!

Ιδού η απόδειξη: Σαμαράς και Βενιζέλος είπαν στον Τσίπρα: «Γίνε πρωθυπουργός, σε στηρίζουμε άνευ ορών»

 

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, δεν άφησε ασχολίαστο ούτε τον πολιτικό γάμο Σαμαρά – Μπακογιάννη, σημειώνοντας ανάμεσα στα άλλα:

«H Ντόρα ως κόνδορας, όρμησε να κατασπαράξει το πολιτικό πτώμα του Σαμαρά! Ούτε η ιδία δεν θα τον ψηφίσει, εκτός από το Καρπενήσι, που βάζει ο γιος της....»

 

Ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, τόνισε επίσης με έμφαση, ότι «η πατρίδα έχει αρκετούς προδότες» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να τους ξεσκεπάσουν, ενώ αναφερόμενος στις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στη Ν.Δ, σημείωσε:

«Τα διαπλεκόμενα κανάλια, καλούν μόνο τους αποστάτες στις εκπομπές τους. Ασκούν, την λεγόμενη δικτατορία της ενημέρωσης! Στόχος τους είναι η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, η ιστορία, ο πολιτισμός, η ελευθερία
και χρησιμοποιούν κάθε αργυρώνητο.

Θα τους χαλάσει όμως τα σχέδια ο ΛΑΟΣ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Στις προσεχείς εκλογές, ο λαός θα στείλει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στην Βουλή, για να προασπίσει όλες αυτές τις αδιαπραγμάτευτες και διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και να πολεμήσει για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της!»

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις