Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ολοκληρώθηκε η ομιλία Βενιζέλου - Οδεύει προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε η ομιλία Βενιζέλου - Οδεύει...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου

13.12: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος, επανέλαβε την πρόστασή του για τη δημιουργία κυβέρνησης με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

12.45 «Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνουμε Κυβέρνηση» είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, ενώ σημείωσε πως «Αποδείχθηκε ότι προεκλογικά λέγαμε την αλήθεια» και τόνισε ότι είναι «Τυχοδιωκτισμός η καταγγελία του μνημονίου».

12.35: «Ο Λαός στις εκλογές τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ». Αυτό τόνισε μιλώντας πριν από λίγο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε άλλη του αναφορά ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η παρούσα Βουλή «είναι μια δύσκολη Βουλή, καλούμαστε να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία απέναντι στο κίνδυνο του εκφασισμού.»

Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον προκάτοχό του Γιώργο Παπανδρέου.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την τρίτη κατά σειρά -και τελευταία- διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις