Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Δρακούλης: Στις 6 Μαΐου αποφασίζουμε για το αύριο

Γιώργος Δρακούλης: Στις 6 Μαΐου αποφασίζ...

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας

Η προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας για την Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να εκφραστεί η λαϊκή βούληση και να αποφασίσει για το μέλλον του τόπου.

Πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλογές της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γιατί το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει το αύριο. Οι πολίτες πρέπει να δώσουν το παρών, είναι αυτοί που έχουν την δύναμη και πρέπει να αποφασίσουν με αίσθημα ευθύνης και σύνεσης για το αν θέλουν μια Νέα Ελλάδα ή μια Ελλάδα εθνικής καταρράκωσης.

Σε μια περίοδο που όλα καταρρέουν η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που έχει μείνει όρθιο με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τους πολίτες και που δικαιώθηκε πλήρως για τις θέσεις του απέναντι στην αδιέξοδη πολιτική που εφάρμοσε η Κυβέρνηση Παπανδρέου η οποία είχε καταστροφικά αποτελέσματα και μας έφερε αντιμέτωπους με φοβερά αδιέξοδα. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα με συνεπή θέση και με σοβαρό πρόγραμμα ευθύνης για την χώρα.

Η χώρα έχει ανάγκη να κυβερνηθεί από μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μια Κυβέρνηση με «λυμένα χέρια» που θα αναλάβει τα ινία της χώρας και θα την οδηγήσει μακριά από το τέλμα της κρίσης και των αδιέξοδων πολιτικών.

Στις 6 Μαΐου θέτουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτούς που έθεσαν και θέτουν σε κίνδυνο την πατρίδα μας. Δεν απέχουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με ισοπεδωτικές και ακραίες νοοτροπίες, με μηδενικές προοπτικές, με ένα τόπο στείρας άρνησης! Ήρθε η ώρα να δώσουμε συλλογικά νωπή και σαφή εντολή στην Νέα Δημοκρατία!

Συμμετέχουμε στην Ελλάδα της ελπίδας και όχι της καλλιεργούμενης εθνικής απελπισίας, του φόβου και της μισαλλοδοξίας. Στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Ελπίδας! Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Στις 6 Μαΐου, την ώρα της εθνικής ευθύνης διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον. Στις 6 Μαΐου δίνουμε συλλογικά δύναμη στην αλλαγή και στην ελπίδα για μια νέα αρχή με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις