Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πενταήμερη εκδρομή στην Πάτρα για το 1ο Λύκειο της Κω

Πενταήμερη εκδρομή στην Πάτρα για το 1ο ...

Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και του Δημοτικού θέατρου «Απόλλων» το περασμένο Σάββατο το βράδυ που ήταν και η τελευταία παράσταση του έργου «Επανασύνδεση» με τους Στέλιο Σοφό και Σταυρούλα Μάκρα σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η παράσταση κατέφθασε μία ομάδα μαθητών με τους συνοδούς καθηγητές τους και γέμισαν τα καθίσματα της πλατείας, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε προέρχονταν από το 1ο Γενικό λύκειο του νησιού της Κω!

Τα παιδιά και οι καθηγητές τους παρακολούθησαν με προσοχή και ενδιαφέρον την παράσταση ενώ φεύγοντας θαύμασαν το ιστορικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» που ως γνωστό φέρει την αρχιτεκτονική σφραγίδα και υπογραφή του Τσίλερ.

Όπως μάθαμε το 1ο Λύκειο της Κω ήρθε στα μέρη μας για την 5νθήμερη εκδρομή του και εκτός από την Πάτρα επισκέφθηκαν την κοντινή Ναύπακτο και το Μεσολόγγι, την Αρχαία Ολυμπία, τους Δελφούς, κ.α. Ακόμα οι μαθητές από την Κω των Δωδεκανήσων θα επισκέπτονταν το ναό του Αγίου Ανδρέα, τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και πιθανόν το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Να λοιπόν που η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μπορούν να προσελκύσουν είδη τουρισμού όπως του μαθητικού-σχολικού ή του συνεδριακού και θρησκευτικού και καλό είναι οι υπεύθυνοι να προσπαθήσουν περισσότερο ώστε η περιοχή μας να αναδειχθεί και να αποτελέσει σταθερό πόλο έλξης επισκεπτών στο μέλλον.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις