Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Κινδύνεψε η ζωή του όταν έκοψε το χέρι του με... αλυσοπρίονο

Αγρίνιο: Κινδύνεψε η ζωή του όταν έκοψε ...

Περιπέτεια με αίσιο τέλος ευτυχώς για 68χρονο

Ένας 68χρονος άνδρας κινδύνευσε σοβαρά από ακατάσχετη αιμορραγία στο Αγρίνιο, όταν τραυματίστηκε στο χέρι από αλυσοπρίονο την στιγμή που έκοβε ξύλα και προσανάμματα για το τζάκι του. Ο τραυματισμός δεν ήταν πολύ σοβαρός, αλλά το θύμα είναι διαβητικός και ακολουθούσε αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα!

Το αλυσοπρίονο με το οποίο ο άτυχος 68χρονος τεμάχιζε μια ξύλινη παλέτα, χτύπησε σε μια πρόκα και του ξέφυγε από τα χέρια τραυματίζοντάς τον, χωρίς ευτυχώς να κόψει τα δάχτυλα του χεριού του. Ωστόσο, το αίμα δεν σταματούσε και ο ερασιτέχνης ξυλοκόπος χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν δύο φορές ράμματα στο χέρι, ώσπου να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία. Τελικά, ο 68χρονος επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας λάβει ειδικές οδηγίες λόγω της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Οι τραυματισμοί από αλυσοπρίονα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα φέτος, λόγω της μεγάλης ανάγκης για οικονομία στην καύση πετρελαίου που κάνει πολλούς να καταφεύγουν στη λύση του τζακιού για να ζεσταθούν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις