Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Θρήνος στην κηδεία της άτυχης 21χρονης - Καταγγελίες για αμέλεια γιατρών

Αίγιο: Θρήνος στην κηδεία της άτυχης 21χ...

Δεν αποκλείεται οι οικείοι της κοπέλας να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου, γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας που έπληξε την οικογένεια 21χρονης κοπέλας, κόρης γνωστού γιατρού της Αιγιάλειας, η οποία πέθανε το βράδυ της Πέμπτης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για θάνατο της κοπέλας μέσα στο φοιτητικό της διαμέρισμα στην Αθήνα όπου σπούδαζε, ενώ τα αίτια θα καταδείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν ζητηθεί.

Η κηδεία της νεαρής A.N., όπως γράφει το filodimos.gr, έγινε σε γενικό σπαραγμό, με τους τραγικούς γονείς και την οικογένεια της κοπέλας (μία από τις γνωστότερες και πιο αγαπητές στο Αίγιο, με αξιοσημείωτη κοινωνική παρουσία) να μην μπορούν να πιστέψουν το θανατικό που χτύπησε το σπίτι τους, ενώ οι φίλοι, βουβοί ακολούθησαν την 21χρονη στην τελευταία της κατοικία.

Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, πως από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας γίνονται καταγγελίες πως η ίδια δεν πέθανε στο σπίτι της, όπως έγινε εξαρχής γνωστό από αστυνομικές πηγές αλλά σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία, όμως όπως τα οικεία της πρόσωπα επιμένουν διαρκώς τις τελευταίες ώρες, το κορίτσι έπεσε θύμα αδιαφορίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μάλιστα, υπάρχει πληροφόρηση πως ενδεχομένως η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Όλα αυτά θα γίνουν πιο συγκεκριμένα τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις