Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση με Κουβέλη, Παπαδημούλη, Ραγκούση – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση με Κο...

Έντονο το ενδιαφέρον για τη συνάντηση των προοδευτικών δυνάμεων

20:05 Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες των προσκεκλημένων της Πρωτοβουλίας κι ακολουθούν τοποθετήσεις συμμετεχόντων. Κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης είπε χαρακτηριστικά: "Μόλις έχουμε ξεκινήσει και ούτε που τους περνάει από το μυαλό που θα φτάσουμε στο τέλος…".

Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι το ΚΙΝΑΛ «αυτοκτόνησε πολιτικά» όταν είπε όχι στην απλή αναλογική. Σημείωσε ότι οι προοδευτικοί πολίτες συναντιούνται στην κοινωνία και χαρακτήρισε θετική έκπληξη τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση.

Παράλληλα χαρακτήρισε «δικαιολογίες» τα όσα λέει το ΚΙΝΑΛ για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δηλαδή παλιά είχαν συγκρουστεί, «αυτοί που έκαναν τον Σαμαρά Πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.

Επίσης εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ θα «πληρώσει» κι εκλογικά την στάση του: «Όλοι αυτοί που φωνάζουν είναι πρώην Υπουργοί και Υφυπουργοί του Σαμαρά και θέλουν να ξαναπάρουν τη θέση τους», υποστήριξε ο κ. Ραγκούσης.


«Ο φασισμός πολεμιέται με την προοδευτική πολιτική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φώτης Κουβέλης.

 

«Το προσκλητήριο απευθύνεται προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Η σημερινή εκδήλωση με πιέζει να πυκνώσουμε τις πρωτοβουλίες. Να ξανακερδίσουμε την μάχη στο καφενείο, στην παρέα, στην συζήτηση, με το πρόγραμμά μας για τις επόμενες δεκαετίες», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης.


Στον χώρο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση βρίσκεται πλήθος κόσμου, η αίθουσα είναι γεμάτη και αρκετά άτομα είναι όρθια στο διάδρομο.

 

10:20 Κατάμεστη είναι η αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» της Πάτρας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πάτρας για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων, με θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι Φώτης Κουβέλης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Γιάννης Ραγκούσης, πρώην Υπουργός.

Την εκδήλωση συντονίζει ο ιατρός παθολόγος Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μεταξύ του ακροατηρίου είναι οι τρεις βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης. Μεταξύ του ακροατηρίου  υπάρχουν πολλά στελέχη από την Κεντροαριστερά και συγκεκριμένα άνθρωποι που προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, είχαν αποστασιοποιηθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις