Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερα φορτηγά με την οικοσυσκευή του, ήθελε να στείλει στο εξωτερικό ο Μανιαδάκης

Τέσσερα φορτηγά με την οικοσυσκευή του, ...

Δεν ήταν ένα απλό ταξίδι

Ο καθηγητής του Τομέα Διοίκησης & Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας και αναπληρωτής κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), Νίκος Μανιαδάκης, φέρεται να σχεδίαζε να φύγει από την Ελλάδα οικογενειακώς, δηλαδή μαζί με τη γυναίκα του Χριστίνα Φαρμάκη και τα δυο τους παιδιά, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Μανιαδάκης, πριν από την αναχώρηση του, την οποία μπλόκαραν οι διωκτικές Αρχές στο «Ελ. Βενιζέλος», επιχείρησε να στείλει το εξωτερικό τέσσερα φορτηγά με την οικοσυσκευή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα αυτό αποδείκνυε πως αυτή τη φορά ο στόχος του δεν ήταν ένα απλό ταξίδι στο Λονδίνο ή τη Ζυρίχη, αλλά μια μόνιμη μετακόμιση σε άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κομβική για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ένας άλλος μάρτυρας, ο οποίος «έδειξε» τον Νίκο Μανιαδάκη ως τον άνθρωπο που ήταν ο μεσάζοντας μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών και δη της Novartis με τους εκάστοτε υπουργούς Υγείας, ενώ υπάρχουν και καταγεγραμμένες καταγγελίες για χρηματισμό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις