Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένα απέραντο πάρκινγκ το θαλάσσιο μέτωπο- Έτσι θέλαμε να το αξιοποιήσουμε; ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από ΨΗΛΑ

Πάτρα: Ένα απέραντο πάρκινγκ το θαλάσσιο...

Αυτοκίνητα παντού

Αφόρητη έχει καταντήσει το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στο θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας καθώς τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα που πλέον τα καταστήματα είναι ανοικτά, όλη η έκταση από τον Φάρο μέχρι και τον μόλο της Αγίου Νικολάου είναι γεμάτη με παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Κάθε διαθέσιμη γωνίτσα έχει καταληφθεί από Ι.Χ. καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ή ουσιαστικά απαγόρευση κι επικρατεί η απόλυτη αναρχία.

Μάλιστα οι απαγορευτικές μπάρες που είχαν τοποθετηθεί στον μόλο και απέτρεπαν όσους ήθελαν να παρκάρουν εκεί, δεν υπάρχουν πια με αποτέλεσμα άπαντες να έχουν το ελεύθερο να μπουν στο σημείο και να παρατήσουν το όχημά τους ανεξέλεγκτα.

Μάλιστα υπάρχει σαφή κίνδυνος ατυχήματος με τους πεζούς που περνούν αμέριμνοι στο σημείο. Την απαράδεκτη εικόνα αποτυπώνουν σε όλη της το… μεγαλείο, το βίντεο και οι φωτογραφίες που τράβηξε με το drone του το μεσημέρι του Σαββάτου, για λογαριασμό του thebest.gr ο συμπολίτης Σπύρος Τρικαλινός.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μόνο ελεύθερος δεν είναι ο χώρος για πεζούς ή ποδηλάτες και διερωτάται κανείς εάν αυτό τελικά ήταν το όνειρο των Πατρινών όταν διεκδικούσα επί χρόνια την οριστική παράδοση του θαλασσίου μετώπου στην πόλη…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις