Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί και όχι για να κλέψει

Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπω...

To χρονικό

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018) σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια ενώ πρώτα είχε λιντσαριστεί και είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από δυο άντρες. Και ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για απόπειρα ληστείας που πήγε στραβά και ο νεαρός πέθανε μετά,  ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστηρίζει ότι το θύμα είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού κα μπήκε στο κατάστημα, όχι για να κλέψει, αλλά για να προστατευτεί.

Η ανάρτησή του στο facebook έχει ως εξής:

"Οποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete"

Ζακ Κωστόπουλος: Σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του - Στο "μικροσκόπιο" της Αστυνομίας το σοκαριστικό video

Ζακ Κωστόπουλος: Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο

ΔΕΙΤΕ το σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ με τον πανικόβλητο Ζακ Κωστόπουλο λίγο μετά τον ξυλοδαρμό του- Τον χτυπούν και οι Αστυνομικοί

Ο ακτιβιστής και drag queen Ζακ Κωστόπουλος είναι ο ο νεκρός ληστής του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο κύκλος του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο σε δημόσια θέα υποστήριξαν ότι δεν ήταν ληστής ενώ ο Ζακ Κωστόπουλος σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

 

«Όταν βλέπεις να επιτίθενται σε κάποιον, γιατί κοιτάς από την άλλη; Δε λέω να παίξεις ξύλο γιατί ούτε εγώ το έχω με το ξύλο αλλά μπορείς να βάλεις μια φωνή. Να κάνεις κάτι, να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο», είχε πει σε συνέντευξή του το 2017 ο Ζακ Κωστόπουλος ο 33χρονος που εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και που βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να βγει από το κατάστημα που είχε εγκλωβιστεί.

Τα λόγια του μοιάζουν τραγική ειρωνεία μιας και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που «τράβηξε» αυτόπτης μάρτυρας κανείς δεν σταμάτησε τους δυο άντρες που τον κλοτσούσαν με μανία στο κεφάλι ενώ αφού είχαν βγάλει την μανία τους υπήρξε μία παρέμβαση από έναν άνδρα.

 

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι ο νεκρός του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια. Ο θάνατος του βύθισε σε πένθος όσους τον ήξεραν ενώ κάνουν λόγο για μία ψυχή που δεν μπορούσε να πειράξει κανέναν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να μπήκε στο κοσμηματοπωλείο με σκοπό την κλοπή. Ωστόσο, εγκλωβίστηκε μέσα μιας και η αυτόματη πόρτα έκλεισε πίσω του.

Στην προσπάθεια του να βγει, ο 33χρονος άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και προσπάθησε να σπάσει στην πόρτα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε για αυτό και επιχείρησε να σπάσει την τζαμαρία. Τότε, δυο άντρες – ο ένας ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος – άρχισαν να τον κλοτσούν με μανία, στο κεφάλι ενώ «έσπρωξαν» την τζαμαρία πάνω του.

Ο νεαρός βγαίνει αιμόφυρτος αλλά η μανία των δυο αντρών δεν σταματάει εκεί… καθώς συνεχίζουν να τον χτυπούν μπροστά στον κόσμο που είχε μαζευτεί στο σημείο. Μόνο δυο άτομα επιχείρησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο νεαρός σηκώνεται και επιχειρεί να φύγει ενώ είναι μέσα στα αίματα μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του, ωστόσο, όπως βλέπετε στο σοκαριστικό βίντεο ένας αστυνομικός τον κλοτσάει από πίσω.

Τελικά, ο 33χρονος σηκώνεται προσπαθεί να φύγει και πέφτει πάνω στις καρέκλες… Οι αστυνομικοί παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος ήταν σε τραγική κατάσταση του περνούν χειροπέδες και οδηγείται στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα ξεψύχησε.

 

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις