Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μέρα – νύχτα στο δρόμο τα αστικά λεωφορεία για το Καρναβάλι – Όλα τα δρομολόγια

Πάτρα: Μέρα – νύχτα στο δρόμο τα αστικά ...

Επιπλέον δρομολόγια και από τον προαστιακό

Με την Πάτρα να ετοιμάζεται για την κορύφωση του Καρναβαλιού και τα μηνύματα που καταφθάνουν να κάνουν λόγο για ένα από τα μαζικότερα καρναβάλια των τελευταίων ετών, οι άνθρωποι του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας έχουν οργανωθεί ώστε να εξυπηρετήσουν το πλήθος των επισκεπτών, με το βάρος να δίνεται στη γραμμή Νο 6, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχουν συνεχή δρομολόγια από την Παρασκευή των αστικών λεωφορείων.

Επιπλέον δρομολόγια θα υπάρξουν και από τον προαστιακό σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα το Σάββατο 17/02/2018 και την Κυριακή 18/02/2018, δρομολογούνται έκτακτες αμαξοστοιχίες, με αναχώρηση από Άγιο Ανδρέα στις 23:30, στις 00:30 και στη 01:30 και από Άγιο Βασίλειο στις 00:00, στη 01:00 και στις 02:00.

Τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Από το Σάββατο 17/2/2018 στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία των Γραμμών Νο1, Νο2, Νο3, Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη και Γεροκωστοπούλου.

Για την  Παρασκευή 16/2/2018 θα υπάρξουν δρομολόγια προς Πανεπιστήμιο – Προβλήτες(ΡΙΟ) όλο το βράδυ κάθε 30 λεπτά.

Για Σάββατο και Κυριακή και για τις ώρες που θα είναι κλειστοί οι δρόμοι του κέντρου θα υπάρχουν δρομολόγια από Νοσοκομείο    έως Αγ. Σοφίας κάθε 30 ΩΡΑ.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1

Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30 [Σάββατο και Κυριακή]. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία που έρχονται από Εγλυκάδα θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά την μετάβαση και επιστροφή Γούναρη – Καραισκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη ΚΑΙ Έλληνος Στρ. – Νόρμαν – Παραλιακή επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου για αυτά που έρχονται από Τερψιθέα.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2

Από Παρασκευή 16/2/2018 όλο το βράδυ από ΤΕΙ κάθε 30 λεπτά. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Καραισκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη - Αφετηρία και επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 3

Το τελευταίο δρομολόγιο 24.00 από και προς την αφετηρία [Σάββατο και Κυριακή] Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Βορείου Ηπείρου – Σολωμού – Καραισκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(Αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη – Ναυαρίνου – Βορείου Ηπείρου. Από Θερμοπυλών θα υπάρχει λεωφορείο μέχρι την Καρόλου κάθε 30 λεπτά.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 5

Τα δρομολόγια την Κυριακή μετά τις 11.00 θα είναι ανα 30 λεπτά . Το τελευταίο δρομολόγιο προς Τσουκαλέικα θα είναι 24.15 [Σάββατο και Κυριακή] Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα σταματούν στο parking της ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 6

Θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο. Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα φτάνουν μέχρι Αγ. Σοφίας και Κιλκίς και θα ξεκινούν από Κιλκίς και Κορίνθου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 7

Τα δρομολόγια της Κυριακής θα είναι κάθε μία ώρα για Σούλι-Σαραβάλι. Από το Σάββατο στις 15.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Γούναρη – Καραισκάκη – Αγ. Νικολάου - Κανακάρη ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη - Γούναρη.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 8

Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν θα είναι ανά 30 λεπτά για Άνω κάτω Οβρυά με τελευταίο δρομολόγιο 24.15. [Σάββατο και Κυριακή]. Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται Γούναρη - Καραισκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(αφετηρία) ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις