Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βγήκε από το σπίτι της να ζητήσει βοήθεια και πέθανε στο χιόνι, η 80χρονη στις Δάφνες Αιγίου – Τι λέει η ιατροδικαστής στο thebest.gr

Βγήκε από το σπίτι της να ζητήσει βοήθει...

Όλα δείχνουν ατύχημα

Τραγικό τέλος είχε η 80χρονη που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου νεκρή έξω από το σπίτι της στις Δάφνες Αιγίου. Μιλώντας πριν από λίγο στο thebest.gr η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος και έκανε νεκροτομία στη σορό της ηλικιωμένης, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν ευρήματα που να συνηγορούν σε κάτι άλλο από ατύχημα, σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Τζιόλα, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και από την νεκροψία που θα γίνει αύριο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ηλικιωμένη που βρισκόταν στο χωρίς ρεύμα σπίτι, καθώς υπήρχε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω του χιονιά, χτύπησε το βράδυ της Παρασκευής και βγήκε από σπίτι της για να καλέσει σε βοήθεια. Λόγω του σκότους, αλλά και του χιονιού και της βροχής, η ηλικιωμένη γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και καθώς κανείς δεν την άκουσε, να επέλθει αργότερα το μοιραίο.

Διαβάστε επίσης:

Αίγιο: 80χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στο χιόνι - Αγνοείτο για ώρες

Άνω – κάτω το σπίτι της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή στις Δάφνες Αιγίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις