Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η «Ενωτική Παρέμβαση» κατεβαίνει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Η «Ενωτική Παρέμβαση»  κατεβαίνει στις ε...

Ανακοίνωση της παράταξης

Τη συμμετοχή της στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Αχαΐας  ανακοινώνει η παράταξη «Ενωτική Παρέμβαση». Η ανακοίνωση που υπογράφουν οι: Βουκελάτος Κώστας, Ρώρος Γιώργος, Τζερμπίνος Γιάννης  έχει ως εξής:

"Έχοντας πλήρη συναίσθηση του κομβικού σημείου στο οποίο βρίσκεται ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός  κόσμος στο νομό Αχαϊας αλλά και γνώση των προκλήσεων που παρουσιάζονται και θα καθορίσουν το τοπίο των επόμενων δεκαετιών στην περιοχή και τη χώρα και πάνω από όλα συναισθανόμενοι βαθύτατα τις ανάγκες των ανθρώπων που κινούν την αναπτυξιακή μηχανή της περιοχής κάτω από αντίξοες συνθήκες, τα μέλη του συνδυασμού «Ενωτική Παρέμβαση» αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με ένα ανοικτό, πολυσυλλεκτικό και ακηδεμόνευτο ψηφοδέλτιο.

Είναι πλέον κοινή αντίληψη των επιχειρηματιών του χώρου ότι τα συμφέροντά του επιμελητηρίου βρίσκονται σε εντελώς άλλη κατεύθυνση από πολιτικές σκοπιμότητες και τα ιδιωτικά συμφέροντα που ενίοτε τα εξυπηρετούν, ότι η επιχειρηματικότητα δεν έχει ανάγκη από κομματικές ταμπέλες, μικροπολιτικές αντεγκλήσεις, προσωπικές διαδρομές και επικοινωνιακές φιέστες, αλλά από ενότητα και σύμπλευση, στη βάση του διαλόγου και του σεβασμού όλων των απόψεων.

Η παρουσία μας στην εκλογική διαδικασία του ερχόμενου Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την αντίληψη και την διάθεση για αναβάθμιση του θεσμού, ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, προσφέροντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη στα μέλη του και την τοπική οικονομία, ως ανεξάρτητος αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας και όχι ως εργαλείο ολίγων προς εξυπηρέτηση ορισμένων.

Δέσμευσή μας είναι ότι το Επιμελητήριο θα είναι συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία και επαγγελματία, αναστρέφοντας το κλίμα της συστηματικής πριμοδότησης μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και  των μικρομεσαίων που παρά το γεγονός ότι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, βρίσκονται στο περιθώριο.

Η «Ενωτική Παρέμβαση» θέλει ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με ίσες ευκαιρίες και ίδια πρόσβαση σε αναπτυξιακά προγράμματα, με παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους νέους επαγγελματίες, που στα πρώτα τους βήματα έχουν ανάγκη συμβουλευτικής, καθοδήγησης και στήριξης.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε  όλους τους επιχειρηματίες του Νομού, να έρθουν κοντά μας, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθειά μας  για ένα Επιμελητήριο ανοικτό, ενωμένο και σύγχρονο, με ισχυρό λόγο σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.

Ένα Επιμελητήριο που έχει ανάγκη από ανανέωση, διαφάνεια,  συμμετοχή στις αποφάσεις, διαρκή λογοδοσία.

Η συμμετοχή μας στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου με τις Παρεμβάσεις και προτάσεις μας αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη. Στις εκλογές του Δεκεμβρίου  η «Ενωτική Παρέμβαση» θα είναι παρούσα στον αγώνα για ένα «Επιμελητήριο για όλους»".

 

Οι Σύμβουλοι στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Βουκελάτος Κώστας

Ρώρος Γιώργος

Τζερμπίνος Γιάννης

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις